Mac & cheese breakfast

 
 Vi fick en liten försmak av USA inför resan vi ska göra i sommar, haha. Syrran köpte med sig lite random grejer till oss som tack för att vi var kattvakter när hon var bortrest senast. Då fick vi bland annat ett eget "cheese making kit" där man kan göra egen ost (har inte testat ännu), jelly beans med smak av öl, skitstarkt kaffe, ett doftljus som luktar skittles och Mac & cheese. Imorse när vi vaknade var vi så sjukt hungriga och hade inte så mycket mat hemma. Då kom vi på att vi hade denna och beslutade oss för att testa. Det blev väl helt okej men det såg lite godare ut än vad det var. Hehe. 

Igår kom Michelle, som jag skrev C-uppsatsen och gjorde exjobbet med, hit med sin flickvän och tog några öl med mig och Martin efter jobbet. Jag gjorde svingoda burritos också. Genialiskt att laga middag som man också kommer vilja fyllekäka efter krogen. Både ekonomiskt, smidigt och (åtminstone lite) mer nyttigt. Jag och Martin drog nämligen till Harry B James för att se Crazy Lixx senare. De var grymma! 

Det slog mig imorse att jag har "semester" nu. Igår jobbade ett sista stressigt pass och nu är jag ledig fram till nästa tisdag. Rom på måndag - can't wait!!