Jag kan andas igen

Vilken dag. Det härliga (...) vädret fortsätter och min yrsel likaså. Jag var hos kiropraktorn imorse innan jobbet och satan vad han knäckte ut min rygg. Den satt tydligen jävligt djupt den spänningen och VILKEN SKILLNAD det gjorde! Jag kan tamefan dra in djupa andetag igen! Jag har ju haft lite stressrelaterade andningsbesvär på senare tid och trott att det är därför jag är andfådd hela tiden, utan att förstå riktigt hur illa det faktiskt var. Nu när jag kan andas ordentligt märker jag ju hur svårt jag har haft att andas innan.... Helt sjukt. Jag börjar dock bli lite leds på att kiropraktorn alltid lyckas hitta nya grejer som är fel med min kropp... Borde det inte börja ta slut snart, liksom? Jag vill ju bara vara frisk och få må bra. För helvete. 
 
Jag har dessutom fått något konstigt stressutslag vid näsan som ser äckligt ut och aldrig försvinner. Jättekul. Not. Jag tycker ju fortfarande inte att jag är stressad längre. Typiskt jobbigt. Alla andra symptom kanske kan försvinna nu när jag kan andas ordentligt? Vi håller tummarna!
 
Över till något helt annat och mycket roligare (jag var tvungen att få klaga lite först): jag och syrran åker ju till Rom på måndag! (YAAAAAAAAAAAYYY!!!) När jag kommer hem från jobbet ikväll ska hon komma över och så ska vi planera resan lite. Vi tänkte kolla upp allt som vi absolut inte får missa så att vi är lite förberedda när vi kommer fram och kan utnyttja våra dagar på bästa sätt. (Ge mig gärna era bästa Rom-tips! Helst gällande staden och inte drycken alltså).
 
Och bara så att jag inte glömmer måste jag också skriva att jag ska färga håret, söka praktikplatser, lägga upp kläder och skor som ska säljas och steka och äta upp den där potatisen som ligger i kylen och annars kommer bli dålig. Och handla måste jag göra. 
 
So much to do so little time. 
 
Eftersom jag är kvar på jobbet (finns inte ett skit att göra längre och jag slutar om en kvart) så får vi hålla till godo med bilderna som finns på denna dator idag, och voila! En gammal selfie. Varsågoda. 
 
 
 
 

Kommentera här: