"Vinter"

Är vi verkligen säkra på att det är vinter? Igår när jag gick igenom Humlegården påväg till jobbet såg det ut så här. Hade det inte varit för att träden är så kala skulle det ju verkligen ha kunnat vara höst. Det stod liksom folk med lövblåsare och höll på, haha. Och nej, det är inte en snöfläck på bilden, det är typ en plastpåse. 

Jag är så besviken över att vi inte fick någon snö till jul i år. Jag kommer aldrig vänja mig vid det konstiga vädret här i södra Sverige. På vintern (och då framför allt under julen) ska det vara 19 minusgrader, snödrivor upp till midjan och stora, mysiga snöflingor ska stillsamt singla ner från himlen. Då är det riktig vinter. 

Igår fick jag för mig att jag nog borde skriva och fråga Facebook om vilket abonnemang och vilken telefon som är bäst just nu (för jag har verkligen ingen koll), då jag på senare tid börjat misstänka att min mobil snart fyller två bast eftersom den har börjat bli så trasig under det senaste halvåret. (Får ni era telefoner att överleva längre än bindningstiden? Mina dör ALLTID typ någon månad innan avbetalningen tar slut...) En stund senare fick jag en notis från Facebook om dagens minnen och såg att jag exakt den dagen för två år sedan gjorde samma sak - alltså frågade Facebook vilket abonnemang och vilken telefon som var bäst just då. Läskigt. Det känns dock JÄVLIGT bra att jag hade rätt och att det, mycket riktigt, är dags att skaffa ny telefon. Alltid lika spännande! Ge mig gärna tips på vilken telefon jag borde skaffa!
 
Andra saker i min hjärna just nu:
 
- Mellandagskaoset på jobbet har faktiskt inte varit så brutalt som vi trodde att det skulle bli. Det har varit kul att jobba! 
 
- Kattallergin blir värre och värre. Det är dock bara tre dagar kvar att "överleva" nu så jag hoppas att det går bra. Det är så vansinnigt hjärtskärande att behöva dissa katten när hon vill mysa om kvällarna, i rädsla för att inte kunna andas när man ska sova.
 
- Igår var jag på gymmet, så nu räknas jag inte in till "nyårslöftestränarna". Det gick helt okej, trots vidrig allergiförkylning.
 
- Ikväll får vi besök av två finländare som ska spendera nyårshelgen i Stockholm och bo hos oss. Vi träffade den ena av dem när vi var i Helsingfors för några veckor sedan, men den andra vet vi inte vem det är. Hoppas att de är schyssta, hehe. 

Kommentera här: