Skumpa, limousiner, photoshoots och ny kamera

Det här är min orm Eddie Killer. Visst är han söt? Han fick även bli första offret för min nya kamera som jag köpte (begnagnat of course, en är ju inte gjord av pengar direkt) förra veckan. Så. Jävla. Kul. med en ny kamera. Nu vill jag bara fota hela tiden. Men det är just tiden som är problemet, eftersom det finns för lite av den varan att tillgå. Oh, well. Jag hade i alla fall en liten photoshoot med Trench Dogs i fredags där jag äntligen fick prova den lite mer ordentligt. 
 
As we speak (write) sitter grabbarna här och kollar igenom alla bilder för att hitta sina favoriter som jag sedan ska götta ner mig i ikväll och göra de ännu coolare och snyggare. Det är alltså ett omslagsfoto till singeln de ska släppa snart som vi håller på att ta fram. 
 
 
Efter photoshooten i fredags drog vi ut på Anchor. Jag tvekade lite och tänkte inte ens följa med först för att jag var så trött, men det är ju alltid sådana spontana kvällar som slutar mest oväntat. Efter några öl på Anchor skulle de nämligen plötsligt stänga och vi var inte riktigt redo att åka hem. Så vi drog vidare till Stureplan och Heavens Gate där jag headbangade alldeles för mycket, seriöst, min nacke är fortfarande helt mörbultad. När Heavens Gate stängde tänkte vi dra hem, men blev istället indragna i en limousine och totalt nerdränkta i champagne. Det var liksom inte två flaskor, utan 5 flaskor och fler på ingång.... Jag och karln lyckades till slut rymma och promenerade hem. Don't get me wrong, det var skitkul, men en är ju fan inte 20 längre alltså...
 
Vi kom nog inte i säng förrän efter sju och igår gjorde vi fan inte många knop alltså. Vi låg i soffan och/eller sängen och sov och/eller åt chips hela dagen. Vid 21 bestämde vi oss för att vi nog inte skulle ta oss ivåäg på några av de festerna vi hade inplanerade... Så idag är vi pigga och krya i alla fall. 
 
Men, so much to do, so little time. Som vanligt. Hej!
 

Kommentera här: