Värdelös vårdcentral och ont i kroppen

Jag blir så jävla stressad av att tiden går så fort. Den här veckan är snart slut och i min hjärna har den knappt hunnit börja. Min kära mor har varit nere i storstan på kurs så jag har ätit middag med henne varje dag efter jobbet. Hur nice som helst! I måndags käkade vi veggoburgare på K25 på Kungsgatan, i tisdags provade vi asiatisk tapas på ett ställe strax utanför Gamla Stan (även där hade de svingoda vegetariska alternativ) och igår tog vi med oss Martin till ett nytt favoritställe på Söder som heter Soldaten Svejk och serverar tjeckisk mat. Jag åt fan ost igår. De hade panerad ost som serverades med råstekt potatis, sås och grönsaker. Paradiset!
 
I förrgår bokade jag och karln hotell i New York så nu börjar resan ta form! Det blir fem nätter i L.A, fyra nätter i San Francisco, en natt på ett flygplan och sedan fyra nätter i New York. Jag längtar ihjäl mig. 
 
För tillfället sitter jag på jobbet och väntar på att öppna butiken. Jag var hos kiropraktorn innan jobbet så jag kom hit lite tidigare, vilket inte gjorde något för att jag hade massa saker att hinna göra här innan öppning. Men nu har jag gjort det jag behöver göra så nu sitter jag mest bara här och dricker kaffe. Inte mig emot. 
 
Det blev ett långt besök idag. Min kropp är ju helt jävla dum. Jag kan liksom inte ens dra in djupa andetag för att ryggen och bröstbenet är helt fuckade. Och mina yrselattacker är inte att leka med. Halva dagarna går jag runt och håller i mig i saker och försöker att inte kräkas för att det känns som att jag är på en båt som försöker överleva meterhöga vågor mitt ute i the storm of the century på havet.... Halvkul, faktiskt. Nu känns det ju dock mycket bättre efter kiropraktorn har fixat till mig igen. 
 
Jag var även på vårdcentralen innan jobbet i tisdags. Jag kom därifrån helt förstörd och grät i två timmar för att hon jag går till är så jävla otrevlig och inte lyssnar på mig. Jag blir så oerhört frustrerad och vill inget annat än att få komma därifrån så fort hon öppnar käften och ropar upp mitt namn i väntrummet... Hon har en sådan typisk "lilla gumman"-attityd, är ointresserad och dömande. När jag gick till henne för första gången för ca 6 år sedan med mina fotproblem fick jag till svar "men lilla gumman, du måste ju bara ut och röra på dig! Dina fötter vill springa!" och jag försökte få fram att jag faktiskt knappt klarade av att ens ligga ner med mina fötter för att de gjorde så ont och krampade. Men jag skulle tydligen ut och springa ändå. 
 
När jag sedan sökte hjälp för några år sedan för ångest, stress, panikångest, depression och hela faderullan så hade hon bestämt sig redan innan vi sågs att dessa problem berodde på att jag inte åt ordentligt, drack för lite vatten och vägde för mycket. Vilket absolut inte stämde. Vilket jag försökte förklara för döva öron. Jag fick åtminstone ta lite prover och veta att jag hade D-vitaminbrist, som jag sedan fick tabletter för. Det hjälpte faktiskt en del. 
 
Den här gången skickade ju akuten dit mig, ganska ofrivilligt eftersom jag inte förväntar mig någon hjälp. Jag tänkte att jag kan ge henne en till jävla chans. Nu gick jag därifrån med ett recept på någon slags muskelinflammationsmedicin, en inbokad tid hos en psykolog som kan ge mig tips på hur jag ska stressa ner, en förmaning om att gå till en sjukgymnast och få hjälp med andningsövningar, en ny inbokad tid för återkoppling och ett helvetes dåligt humör. Den här gången frågade hon mig om jag ville prova med antidepressiva mediciner. Allt detta hade jag förmodligen definitivt behövt för tre år sedan när jag var där. Nu känns det nästan onödigt. Inte ens det kunde jag få ur mig så att hon förstod. Till slut schasade hon ut mig, som inte ens hunnit berätta färdigt om varför jag var där, och repeterade "känns det bra att gå nu? Va? Visst känns det okej nu?" konstant utan att lyssna på mitt svar. 
 
Hon får mig att må så jävla dåligt. Jag borde verkligen byta till någon annan, jag vet. 
 
Nej, nu måste jag tänka på något annat innan vi öppnar. Igår hittade jag förresten 310 kronor i snart ogiltiga sedlar hemma. De måste jag komma ihåg att spendera idag.