Dagens, eller egentligen gårdagens irritationsmoment

När en ställer klockan på innan 05:00 (04:55 räknas) är det som att någon slags smärtgräns nås. Samma sak gäller att gå hemifrån innan 06:00. Att ställa klockan på fem är fine, men fan vad hemskt det kändes att ställa den på 04:45 imorse, trots att jag alltså ändå snoozar till och går upp efter fem... Det jag dock älskar med att börja jobba så tidigt är att inte se en annan människa påväg till tunnelbanan och kunna lyssna på fågelkvittret när jag går genom parken. Det är så himla fint här på våren och sommaren. 

Jag har nog inte sovit särskilt mycket inatt. Jag har drömt (hoppas jag!!) om att fåglar har ätit upp mina odlingar på balkongen, att en gammal festivalpolare akut behövde låna kritor av mig och att jag och syrran hade stökat ner hela vårt landställe. Jag vet inte riktigt. Det känns som att jag bara legat och vridit och vänt på mig och vaknat till av att ha haft Martins armbåge i ansiktet typ. 

Igårkväll kände jag mig fan gammal (eller vuxen?) som hade varit bakfull i två dagar och åkte hem och betalade räkningar och planterade om blommor efter jobbet istället för att gå på rockkonsert på Grönan. Det blev inte bättre av att jag tyckte att det såg sjukt jobbigt ut med allt folk på alla bilder som lades upp på sociala medier, haha. 

Men alltså, jag tappade sugen helt av att se alla statusuppdateringar om att folk skulle "se JOHNNY DEPP PÅ GRÖNAN OMGGGGG!!!!!"....... Inte för att vara sådan.....Jag älskar honom också som skådis, men han är väl ändå den absolut minst coola och musikaliska personen i detta band? Och jo, just ja, det är ett BAND. Hollywood Vampires. Inte Johnny Depp. 

Tack för ordet.