Förra veckan bara försvann

JÄVLARRRRRR vad fort förra veckan gick.... I och med att jag jobbade förra helgen och då jobbade ca 12 dagar i sträck flöt dagarna ihop litegrann. Jag försökte dessutom planera och styra upp min födelsedagsfest samtidigt eftersom ytterst få peroner faktiskt kunde svara på om de ville vara med så att jag fick sitta och jaga folk och försöka pussla ihop dagen, haha. Det var enormt tidskrävande kan jag säga. Men det blev bra till slut. 
 
I måndags jobbade jag sent och var inte hemma förrän 22 så den dagen försvann ju bara helt. I tisdags slutade jag redan kl 13 och spenderade dagen med att utföra tusen ärenden och planera inför helgen. Jag hann faktiskt med att gymma också, ÄNTLIGEN! I onsdags åkte jag och Martin och tog en öl efter jobbet och sedan såg vi Djungelboken på bio! Den var klart sevärd!
 
I torsdags åkte jag och klippte mig direkt efter jobbet (känner mig så sjukt mycket fräschare nu) och hann precis på minuten till gymmet efteråt. (Jag älskar att jag alltid måste stressa som en tok för hinna till yogan och slappna av...) Sedan svängde jag förbi syrran och gav henne en lite försenad födelsedagspresent som bestod av ett "presentkort" på att åka på sightseeingtur i den där svintuffa bussen som också är en båt och sedan middag och drinkar på Thaibåten tillsammans med mig! Lär bli svingrymt om vi lyckas tajma in en solig sommardag!
 
I fredags höll jag på att missa mitt besök hos kiropraktorn innan jobbet, men kom på i sista stund att jag skulle dit och blev bara 2 min sen.... Och min kropp fick väldigt bra betyg denna gång. Jag känner mig fan lite bättre faktiskt också, äntligen. Kom igen nu, kroppen! Efter jobbet skulle jag ha gymmat men på grund av att min sista kund gjorde så att jag fick jobba över i tio min och att tåget framför vårt tåg hade problem med dörrarna och det blev tågkö så missade jag passet preciiiiiis. Jag blev så orimligt jävla skitarg att jag åkte hem och tränade satan istället och sedan gick min vanliga promenadrunda på 47 minuter istället för 60. (Jag kan inte springa ännu pga mina fötter så jag promenerar istället trots att det känns lite segt). 
 
När jag kom hem från promenaden hade vi inget varmvatten i huset så jag fick duscha i iskallt vatten blandat med kokhett vatten som vi värmde i vattenkokaren, haha. Årets jävla skitdag med andra ord. Som tur var hade vi planerat att fira mig i (ännu mera) förskott och hade bokat bord på Geronimo's FGT för bara mig och Martin. Vår polare råkade visst ha börjat jobba där så vi fick födelsedags-tequilashots och jag åt en SVINGOD vegansk burrito. Otroligt trevlig kväll! Och extremt välbehövligt efter en stressig vecka och dålig dag. Haha. 
 
I lördags firade vi ju mig i förskott. Jag återkommer om det när jag har hittat bilder att låna! Jag kan i alla fall säga att jag var bakfull utav helvete igår. Och jag känner mig fortfarande lite bakfull idag också faktiskt. Mina ögon är svullna, jag är hes, har träningsvärk, blåmärken och ont i magen... Jag mår lite illa också. Ikväll vill jag egentligen gå på Grönan och se Hollywood Vampires men det är tydligen redan kö för att komma in och jag kommer bara bli förbannad för att det är för mycket folk. Jag slutar dessutom kl 20, alltså samtidigt som spelningen börjar. Och börjar jobba 06:30 imorgon. 
 
Så jag åker hem och kollar på Game Of Thrones och planterar lite blommor på balkongen istället. Och äter tårta. 
 

Kommentera här: