Första advent

Ingen är gladare än jag över att det har snöat på första advent! Trots att jag behövde gå ut tre gånger (högst frivilligt dock - första gången för att köpa risgrynsgröt till frukost, andra gången för att köpa nya patron till skrivaren och två Julstjärnor (blomman alltså) och tredje gången för en promenad (och så råkade vi köpa hem pizza också)) i spösnön och snålblåsten är jag glad. Det spösnöar verkligen, alltså. Och det blåser så mycket att det låter som att fönstren ska spricka, haha. Love it!
 
Jag har haft en högst produktiv dag idag. Vi behöver inte gå in på allt tråkigt jag har gjort, men julpyntet har åkt fram i alla fall (det lilla julpynt jag har alltså, det består av en duk, en adventsljusstake, en liten julbock, en julrobot och en juluggla) och lägenheten är städad. Vi har provat en ny pizzeria också. Jag har bott i den här lägenheten i 8 år men bara ätit på den närmaste pizzerian hela tiden trots att jag inte ens tycker att den är särskilt bra. Nu provade vi en som vi råkade gå förbi på vår promenad och den ligger tydligen exakt lika nära som den andra. Och den var sjukt mycket bättre. YAY! Inte för att vi äter pizza särskilt ofta alls men det är ju ändå bra att veta liksom. 
 
Nu har jag precis uppdaterat mitt cv och personliga brev och är redo för att söka praktikplatser inför våren. Jag tänkte nämligen bli färdig med min utbildning nu. Att ta en paus för att vara butikschef i några månader är sjukt roligt men sedan vill jag nog börja ta mig vidare. Jag har pillat lite med en distansutbildning som jag går nu också. Och sökt 18 distansutbildningar inför våren. Ja, jag kanske fick lite feeling. 
 
Nu förtjänar jag lite glögg.