Halloween på Shock

Så här snygga var vi igår. Jag blev rädd för mig själv upprepade gånger när jag gick förbi speglar. Jag älskade att gå runt med en käpp, vill typ alltid göra det nu. Blev även lite förälskad i de vita linserna. Jag har faktiskt aldrig haft vita förut.

Jag har haft mindre ångest de senaste dagarna, men inte varit mindre stressad. Jag har rejäla hjärtklappningar at the moment, trots att jag känner mig avslappnad. Det vette tusan vad det kan bero på. Jag har varit helt slut efter jobbet dessa dagar och kommit hem och bara ätit och sovit. Fick panikångest i förrgår och mina läppar och tunga är fortfarande svullna efter det. Ibland känns det som att de blir halvt förlamade. Händerna också. Mycket märkligt och obehagligt.

Igår var det i alla fall riktigt kul. Vi tog en jävligt välförtjänt AW på Peppar efter att vi stängt butiken. Vi var de enda som var utklädda där så de blev glada att se oss. Vi fick godis och gnuggisar, haha. Vi tog dock bara ett par öl och sedan blev det hemgång. Alla förutom jag skulle upp och jobba imorgon och jag var hungrig och hade tacos hemma som väntade på mig. Martin har varit och spelat in musik med ett av sina band de två senaste kvällarna och kommit hem vid 3-tiden, så jag har fått somna ensam. Vi har knappt setts på två dagar så det var otroligt mysigt att kunna sova ut och vakna upp tillsammans idag. Ingen behövde stressa iväg till något.

Ikväll ska vi på födelsedagsfest på en båt. Det ska bli kul!

Hoppas att ni får en trevlig helg!

Kommentera här: