Darkh och Trench Dogs live på Pub Anchor

Darkh.
 
Darkh.
 
Min snygga karl, hihi. 
 
Trench Dogs.
 
 
Fyfan vad trött jag är. Jag har sovit typ 8 timmar sammanlagt de senaste tre nätterna och jobbat på Shock, andra jobbet OCH fotat band samt redigerat bilderna. Mina ögon går i kors. Yrseln är påtaglig. Jag är sugen på glass. Godnatt. 

Höstmys i spöregnet

 
Okej, jag är högst medveten om att jag kanske bara känner så här nu innan en börjar frysa ihjäl av regnet men fan vad mysigt det är! Jag har precis promenerat i spöregn (utan paraply, I might add) mellan kiropraktorn och jobbet och är inte ens bitter. Nu sitter jag här och myser med en kopp kaffe och Ghost i högtalarna innan jag ska öppna butiken. Jag blir helt överväldigad av alla höstmyskänslor!
 
Fördelar med hösten: 
 
1. Alla fina färger i naturen.
2. Alla stora, mysiga koftor och halsdukar och snygga kängor och grejer som en kan ha på sig. 
3. Halloween. 
4. Satsumas!!!
5. Mysiga höstkvällar hemma med tända stearinljus och te, gärna lyssnandes på det kalla regnet som faller utanför fönstret. 
6. Massa grymma spelningar. 
7. Att inte vilja ta en öl i solen varje dag och kunna träna mer istället...
 
Om det inte var så att jag måste börja jobba strax skulle jag kunna fortsätta på den listan ett tag till. Så nu skärper vi oss och slutar vara bittra över att sommaren är över va? Vi fick ju trots allt en fantastisk sensommar att njuta av. Kom nu, hösten!
 
Kiropraktorn kunde ju för övrigt lösa mitt andningsproblem också. Det beror på en muskel som "inte fungerar". Jag vet inte. Han gjorde något i min armhåla och nu känns det redan bättre i alla fall. 
 
Jag stannade kvar lite för länge på Anchor igår för att det var roligt att kolla band så jag är lite trött idag. Jag tackar mig själv för att jag avstod från ölen i alla fall. Jag längtar verkligen hem till att kunna gå igenom bilderna! De hade byggt om lite runt scenen och tagit bort massa ljus kändes det som, sedan jag sist fotade där, så jag är fan lite nervös över hur bilderna kommer bli.
 
Men - first things first. Nu ska jag börja packa upp varor för att sedan återgå till att organisera färdigt skolagret innan det blir bildredigering av. Kom och förbi och säg hej, vettja!

Photoshoot med Alex Carlegård

 
Jag har ÄNTLIGEN hunnit fixa färdigt med bilderna på Alex som jag tog förra veckan. Min lilla visit på akuten i måndags förstörde ju alla mina planer (PANIK, haha) men nu jävlar. 
 
Denna dag har jag, till större del, spenderat inne på skolagret på Shock. Det behövde verkligen organiseras om så jag tog på mig den bördan. Av någon anledning har jag inget emot att städa och fixa på jobbet, antagligen eftersom jag vet att jag får betalt för det och att det gör mitt jobb enklare när allt är organiserat. Hemma är det inte lika roligt att utföra själva arbetet även om jag uppskattar resultatet oerhört mycket.
 
Det är fullt upp här hemma just nu. Förberedelserna inför kvällens gig är i full gång och hela Trench Dogs är här och förorenar lägenheten med tusen kilo hårspray. Jag sitter i ett hörn och är asocial och vill hinna jobba färdigt med alla bilder och grejer innan det är dags att röra på sig. Jag tar med mig kameran ikväll igen (fick lite blodad tand efter förra helgens bravader) och ger mig på att fota Trench Dogs och Darkh på Anchor.
 
Lite otur att jag är så jääääääääääävla trött bara. Och att jag inte tänker försöka "bota tröttheten" med öl pga ska upp tidigt och träffa kiropraktorn imorgon, hehe. Det blir säkert kul ändå!