Höstmys i spöregnet

 
Okej, jag är högst medveten om att jag kanske bara känner så här nu innan en börjar frysa ihjäl av regnet men fan vad mysigt det är! Jag har precis promenerat i spöregn (utan paraply, I might add) mellan kiropraktorn och jobbet och är inte ens bitter. Nu sitter jag här och myser med en kopp kaffe och Ghost i högtalarna innan jag ska öppna butiken. Jag blir helt överväldigad av alla höstmyskänslor!
 
Fördelar med hösten: 
 
1. Alla fina färger i naturen.
2. Alla stora, mysiga koftor och halsdukar och snygga kängor och grejer som en kan ha på sig. 
3. Halloween. 
4. Satsumas!!!
5. Mysiga höstkvällar hemma med tända stearinljus och te, gärna lyssnandes på det kalla regnet som faller utanför fönstret. 
6. Massa grymma spelningar. 
7. Att inte vilja ta en öl i solen varje dag och kunna träna mer istället...
 
Om det inte var så att jag måste börja jobba strax skulle jag kunna fortsätta på den listan ett tag till. Så nu skärper vi oss och slutar vara bittra över att sommaren är över va? Vi fick ju trots allt en fantastisk sensommar att njuta av. Kom nu, hösten!
 
Kiropraktorn kunde ju för övrigt lösa mitt andningsproblem också. Det beror på en muskel som "inte fungerar". Jag vet inte. Han gjorde något i min armhåla och nu känns det redan bättre i alla fall. 
 
Jag stannade kvar lite för länge på Anchor igår för att det var roligt att kolla band så jag är lite trött idag. Jag tackar mig själv för att jag avstod från ölen i alla fall. Jag längtar verkligen hem till att kunna gå igenom bilderna! De hade byggt om lite runt scenen och tagit bort massa ljus kändes det som, sedan jag sist fotade där, så jag är fan lite nervös över hur bilderna kommer bli.
 
Men - first things first. Nu ska jag börja packa upp varor för att sedan återgå till att organisera färdigt skolagret innan det blir bildredigering av. Kom och förbi och säg hej, vettja!

Kommentera här: