Photoshoot med Alex Carlegård

 
Jag har ÄNTLIGEN hunnit fixa färdigt med bilderna på Alex som jag tog förra veckan. Min lilla visit på akuten i måndags förstörde ju alla mina planer (PANIK, haha) men nu jävlar. 
 
Denna dag har jag, till större del, spenderat inne på skolagret på Shock. Det behövde verkligen organiseras om så jag tog på mig den bördan. Av någon anledning har jag inget emot att städa och fixa på jobbet, antagligen eftersom jag vet att jag får betalt för det och att det gör mitt jobb enklare när allt är organiserat. Hemma är det inte lika roligt att utföra själva arbetet även om jag uppskattar resultatet oerhört mycket.
 
Det är fullt upp här hemma just nu. Förberedelserna inför kvällens gig är i full gång och hela Trench Dogs är här och förorenar lägenheten med tusen kilo hårspray. Jag sitter i ett hörn och är asocial och vill hinna jobba färdigt med alla bilder och grejer innan det är dags att röra på sig. Jag tar med mig kameran ikväll igen (fick lite blodad tand efter förra helgens bravader) och ger mig på att fota Trench Dogs och Darkh på Anchor.
 
Lite otur att jag är så jääääääääääävla trött bara. Och att jag inte tänker försöka "bota tröttheten" med öl pga ska upp tidigt och träffa kiropraktorn imorgon, hehe. Det blir säkert kul ändå! 

Kommentera här: