DN:s Utrikesdag idag

Dag tre med snö. Ja, jag befinner mig i Stockholm fortfarande. Ja, det är april. Det är fan snart maj. Jag längtar så mycket efter sol och värme nu. Jag, som alltid bara vill resa och titta på massa grejer, börjar bli sugen på en riktig solsemester. Då är det fan illa. (Klart jag kan uppskatta att ligga på en strand och glassa men inte i flera dagar). 


Jag var hos kiropraktorn innan jobbet och känner mig alldeles lätt i kroppen nu. Satan vilka spänningar som släppte. Han sa också att alla mina symptom är stressrelaterade. Jag måste se till att sova minst sju timmar per natt, träna lagom mycket och trycka tre D-vitamintabletter om dagen. Jag jobbar även mycket med att försöka ändra tankesätt och lära kroppen att den inte behöver vara stressad. Det har jag dock gjort väldigt länge och vet inte riktigt hur jag ska lyckas. Oh well. 

Ikväll, efter jobbet, ska jag på DNs Utrikesdag och lyssna på bland annat Niklas Orrenius, Carl Bildt, Margot Wallström och Staffan de Mistura. Jag tror att det kan bli jävligt intressant. 

Kommentera här: