Fullspäckat och asroligt schema

Jag har jävligt mycket att göra den här veckan, vilket blir en utmaning för mitt stressade sinne. Det är mycket som händer i livet helt enkelt. Det som är så fantastiskt är att det i princip enbart är roliga saker! 


Jag jobbar heldagar mån, tis, ons, tors, lör. På mina roliga jobb som jag trivs så bra på. Igår fixade kiropraktorn till mina andningssvårigheter innan jobbet och imorse fixade en superduktig tjej på Lily Garden Spa mina naglar innan jobbet. Känner mig som en ny människa, haha! Måste bara hinna klippa mig också... 

Igår gick vi ju på DN:s Utrikesdag efter jobbet. Det var oerhört intressant att lyssna på alla som pratade och jag blev fasen lite extra taggad på journalistyrket också. Inspirerad. Denna dag kommer absolut bli en årlig tradition for mig!

Vad har vi mer för roligt denna vecka då? Jo, jag håller på med ett litet reportage om en av festivalerna som äger rum i helgen. Jag håller även på att pyssla ihop lite andra artiklar som ska upp i slutet av veckan. Jag skriver med andra ord lite mer än vanligt denna vecka. Det känns lite ringrostigt men kul!

På fredag ska jag luncha med min kära vän Cissi. På eftermiddagen ska jag träffa en ny psykolog och sedan ska jag in till jobbet och ha en liten photoshoot. Jag ska stå både bakom och framför (!) kameran denna gång, vilket är lite nervöst. Jag HATAR att stå framför. Blir fan aldrig bra på bild. Jag måste se till att tänka ut en smickrande outfit i alla fall. Efter photoshooten ska jag till Drenched In Beer och kolla på Doojiman & The Exploders och VCPS! SJUKT taggad! 

På lördag har vi också photoshoot på jobbet men denna gång står jag endast bakom kameran. Soft! Vi får besök av två vänner från Göteborg som ska på en annan festival och vi själva ska på DiB igen för att se Zero Zero. 

Söndag är min enda lediga dag denna vecka och jag ska försöka se till att inte vara bakis och att inte jobba med något. Inte ens kolla mailen alls på hela dagen. (Veckans största utmaning, haha!) Vi har ju Göteborgare hos oss att umgås med så jag lär hitta roliga saker att göra och förhoppningsvis lyckas återhämta mig efter en fullspäckad vecka. 

Det lät inte lika mycket nu när jag skrev om det här. Det kanske beror på att ni inte kan se mina milslånga att göra-listor som fyller varje dag i min almanacka. Jag har fått lägga lite pussel med denna veckas planering, men jag brukar vara grym på det så detta här blir säkert bra. Snart halvvägs igenom!

Kommentera här: