Livet fortskrider och tar mig till Köpenhamn

Det har varit en lite märklig vecka. Vi har haft besök av poliser flera gånger i butiken och många kunder vill ställa frågor och prata ut lite. Igår hade de ställt tillbaka vårt ena betonglejon så att det står på sin plats och inte är ivägknuffat. Blommorna som ligger på lejonen uppe vid oss börjar se lite ledsna ut. 
 
Det kryllar av folk på Drottninggatan, vilket gör mig glad. Det känns även som att en något försiktig stämning ligger kvar i luften. Folk är inte lika sura och stressade. Jag själv har faktiskt lyckats med konststycket att inte vara stressad på jobbet de tre senaste dagarna. Jag har dessutom upptäckt att jag, trots detta, har fått väldigt mycket gjort. Tjusigt!
 
Idag gör jag ett sista ryck inför en liten påskledighet. Jag är ledig från jobb men har varit uppe sedan innan 8 och skickat iväg några viktiga mail och så. Jag ska ringa alla samtal, svara på alla mail och göra färdigt så många ärenden som möjligt under dagen. Sedan packar jag och Martin varsin liten väska och sticker till Köpenhamn över helgen. Då ska jag prova en grej jag inte kan minnas att jag gjort på väldigt, väldigt länge. Jag ska försöka koppla bort mina jobb helt i fyra dagar. Jag ska inte kolla någon mail eller svara på något samtal. Jag ska fasen inte ens kolla min privata mail. Jag ska även försöka att inte titta på klockan. Jag vill bara vara i fyra dagar. Se nya saker, äta god mat och dricka god öl tillsammans med min favoritperson i hela världen. Låter det inte alldeles underbart?
 
För övrigt anser jag att man borde kunna typ "svara" på en annons och säga att man redan har bokat sitt boende i Köpenhamn och inte behöver se mer reklam för det SVÄMMAR ÖVER av både mail och riktad reklam på Facebook, i bloggen och på alla andra sidor jag besöker just nu med reklam för "billigt boende i Köpenhamn". Såå tjatigt. 
 
Ta hand om er!

Kommentarer:

1 NORRSKEN EMMA:

coola brillor,
ha en fin dag
kram

2 Grodan:

Ha det underbart i Köpenhamn 💜

Kommentera här: