Tillbaka i Stockholm

Hej på er i vinterlandskapet! Nu har det  gått så långt att inte ens jag uppskattar snön längre. Vi tyckte liksom att vi hade det kyligt i Köpenhamn och så kommer vi hem till snö. Jag skyller min plötsliga förkylning på det kalla vädret nu så jag är lite extra bitter på det faktiskt. 

 
Hur har er påskhelg varit? Min har varit alldeles, alldeles underbar. I torsdags släppte jag alla tankar på jobb och drog till Köpenhamn. Vi träffade Andy och Kelli på flygplatsen och tog ett par öl ihop. De skulle till Montenegro och verkar ha haft det otroligt varmt och soligt. Jag träffade även en gammal gymnasiepolare som skulle till Talinn. Alla bara reser hela tiden, haha. 
 
Jag kommer att återkomma med en liten Tottie-turist-guide till Köpenhamn och berätta mer om vår resa när jag har redigerat bilderna jag tog, men jag kan bjuda er på några bilder från telefonen tills dess:
 
Flygplansöl/vin/drinkar på terminal 5!
 
Woohoo äntligen resdags!
 
Spegeln i hissen på hotellet satt i taket. Halvsmidigt när man ville checka hur man såg ut och så.
 
En av tre rockbarer vi besökte - Zeppelin Rock Bar.
 
Vi hittade bästa brunchstället EVER. Brunchade där två gånger under helgen, haha. (The Laundromat tror jag att det hette).
 
En av dagarna spöregnade det och vi åt hämtpizza och drack Tuborg i sängen som förfest innan High Voltage Rock Awards.
 
Sista dagen hittade vi denna pärla - ett tågkafé/museum med mysig inredning där man fick medalj om man drack tio stycken av deras egenbryggda öl. (Ja, vi kom därifrån med en medalj, hehe).
 
Uteserveringsöl på Pussy Galores Flying Cirkus. 
 
Vi besökte Christiania, blev kära i området pga sjukt mysigt och vill typ flytta dit, haha. 
 
Vår medalj från tågkafét.
 
De två turisterna. 
 
Vi hade det verkligen otroligt härligt och jag lyckades hålla mig relativt avslappnad hela resan. Förvånansvärt nog har jag lyckats behålla den känslan idag, hittills. Oerhört skönt och befriande. Jag har dock sovit exremt dåligt på grund av den här ovälkomna förkylningen som plötsligt dykt upp. Jag tror att jag har snarkat en del pga allt slem i halsen så stackars Martin har säkert också sovit dåligt... Imorse träffade jag en sjukgymnast innan jobbet. Hon sa mer eller mindre att hon inte direkt tror att hon kan hjälpa mig, utan att jag borde börja käka antideppressiva, sluta vara stressad och köra yoga. Typ. Jag grät en skvätt av frustration. Tyckte inte alls att hon förstod mig denna gång. Vi bokade dock in sex träningspass som jag ska gå på så får vi se vart det leder. Och så är det kallt och snöar.
 
Välkommen tillbaka till verkligheten, liksom.  
 

Kommentera här: