Iskallt och utan telefon

Jag har äntligen funnit tid till att sätta mig och pilla lite med bilderna jag tog när vi var uppe på landet för ett par helger sedan. Jag tycker att det är så himla behändigt att ha en så snygg pojkvän som råkar fastna jävligt bra på bild. Han är ju verkligen mitt bästa fotoobjekt, haha. 
 
Detta var en iskall dag ute i skärgården. Solen visade sig inte överhuvudtaget och vi satt mest inomhus och värmde oss framför brasan i den mysiga stugan. Sådana dagar är så härliga. Man liksom bara ÄR. Vi pratade, vilade, drack öl, åt god mat och umgicks. Hur trevligt som helst.
 
Jag brukar försöka lägga bort telefonen så mycket som möjligt när vi är ute på landet. Det blir lite av en flykt från den stända tillgängligheten och uppkopplingen och det tror jag verkligen att man behöver ibland. Pausa lite från alla skärmar. Ofta slår vi inte ens igång tv:n när vi är där. Hjärnan får vila lite. Fantastiskt lyxigt!

Stressig tisdag

Idag känns det som att allting händer samtidigt och jättemycket. Vi drack dessutom några öl på mötet igårkväll så jag kände mig faktiskt inte helt på topp imorse, heh... Det är med andra ord en PERFEKT dag för mig att träna mig på att inte vara stressad. Det går faktiskt relativt bra hittills. Tack och lov har ju yrseln lagt sig lite nu, i största allmänhet, så då blir inte heller stressyrseln lika jobbig. Jag har heller inte haft någon ångest och inte särskilt mycket hjärtklappningar. Fan, det här går ju, vid närmare eftertanke, galant. 
 
Jag har precis hunnit käka också så nu mår jag lite bättre. Det konstigaste med denna dag är dock att jag inte hunnit dricka kaffe ännu. Jag håller på att lösa det just nu.
 
Nu måste jag ut och jobba igen. Önska mig lycka till!
 
 
 
 

Quornfiléer med potatisgratäng

Gårdagens middag (och dagens matlåda) bestod av quornfiléer, potatisgratäng med fetaost och sallad. Färdiga quornfiléer som stektes och kryddades, fetaosten smulades över gratängen och salladen består av rucola, tomat och gurka. Såsen är en färdig sås från Max. Så himla enkelt, haha.


Anledningen till den lite bristfälliga informationen är att det inte var jag som lagade middagen. Det är helt och hållet Martins verk. Otroligt gott var det i alla fall.