11 saker som gör mig glad idag

För några veckor sedan skrev jag ett inlägg där jag listade alla hundratals saker (seriöst) som stressade mig just då. Det publicerades dock aldrig för att jag, förstås, var för stressad för att skriva klart det...

Jag har ju battlat den här jäkla stressen sedan 2008 egentligen (eller kanske ännu tidigare?), men under de senaste kanske fyra åren har det eskalerat. Jag funderar på att skriva ett längre inlägg om detta, mest för min egen skull. Kortfattat kan jag tills vidare lite snabbt förtydliga att jag har mått fruktansvärt dåligt på grund av stress under en väldigt lång period. Men, som jag har hintat lite om under den senaste tiden, har jag faktiskt äntligen börjat må lite bättre. Det är en sådan enorm lättnad att bara känna dessa små, små framsteg att jag blir alldeles varm och lycklig inombords.
 
Därför kommer här en lista över saker jag är glad och tacksam över idag, istället. 
 
1. Mina fötter, knän och rygg blir starkare och starkare och låter mig stå, gå, träna och jobba. Jag känner mig nästan starkare för varje dag som går nu. Amazing! 
 
2. Solen skiner och snart är det vår.
 
3. Jag fick promenera i solsken till jobbet imorse.
 
4. Jag fick vakna upp bredvid min favoritperson i hela världen idag igen. 
 
5. Jag fick två kaktusar i present igår.
 
6. Jag har, hittills, inte varit stressad eller haft ångest idag. 
 
7. Igår unnade jag mig ett Body Balance-pass påväg hem från jobbet. Kroppen mår så bra av det!
 
8. Vi ska ha ett event med Sister i butiken imorgon. Ska bli skitkul!
 
9. Jag har ett väldigt roligt jobb, överlag.
 
10.  Jag har sjukt snygga naglar just nu.
 
11. Vi har gratis kaffe på jobbet.
 
Vad blir ni glada av idag?
 
Skål och ha en fortsatt fantastisk dag!

Kommentarer:

1 Grodan:

Vilket härligt inlägg! Gör så mycket för välmåendet att kunna ta tillvara på det positiva i tillvaron istället för att låta ångest och stress ta överhanden. Har precis börjat kunna göra det själv igen efter en lång period nere i depression.

Svar: Åh, tack! Det har du verkligen rätt i. Jag har varit nere i en riktig ångest/stressperiod under rätt många år. Kan inte detta bara få bli året då vi lyckas komma ur allt dåligt och må bättre, äntligen?! Jag vågar åtminstone känna mig lite, lite hoppfull. :)
Tottie

Kommentera här: