Flyttar till photobytottie.se

God måndag! Det verkar som att det strular med flytten till Photobytottie.se, som jag håller på med, så vi får väl se om någon ens kan läsa detta... Eller om jag ens kan lägga upp det, hahaha. Teknik alltså... När det väl fungerar kommer ni i alla fall omdirigeras automatiskt till rätt sida. Bara så ni vet. 


Nog om det. Det är måndag igen, hörrni!! Jag blir så jävla glad. Jag älskar verkligen måndagar. Denna började dessutom så himla perfekt med att jag gick upp i bra tid, promenerade till jobbet i perfekt temperatur (eller alltså exakt rätt kläder för vädret) och några snöflingor som sakta singlade ner mot marken (tack för att det var snö och inte regn!) och kom till jobbet i alldeles för bra tid, heh. 

Här har vi också lite teknikstrul så jag har haft möte nu på morgonen med personer som kan sådant. Om drygt en halvtimme ska jag öppna butiken så då vet ni var ni hitta mig resten av dagen. 

Efter jobbet ska jag på ett möte med Access: Rock. Yayyyy! Såå spännande och rolig dag. Jag skickar över lite av min måndagspepp till er som inte är lika förtjusta i denna dag!


Kommentera här: