Hemma från Göteborg

 

Hej på er. Här sitter jag hemma i soffan och sippar på en folköl. Jag är fasen lite bakfull idag och har inte ätit annat än chips och en fralla till frukost imorse så jag har inte precis ansträngt mig för att må bättre, haha. Så taskigt mot mig själv. Det har dock inte varit så himla farligt. Hade kunnat vara värre liksom. 
 
Viken jäkla rolig dag det var igår alltså! Vi hade möte mellan 11 och 20 ungefär. Sedan drack vi lite vin och så åkte vi in till stan och käkade middag på The Abyss. Jag käkade en så satans god burgare med portobellosvamp och getost. Rekommenderas starkt! Några av oss blev kvar till stängning för att ölet och snacket var så gött. Och satan vad jag har fått anstränga mig för att inte börja prata Göteborgska... Jag har så himla lätt för att helt oavsiktligt börja härma dialekten hos folk jag omger mig med. (Min mamma säger att detta har att göra med att jag är så musikalisk av mig och det tycker jag låter som en rimlig ursäkt, hehe). Det är på grund av detta som jag helt har tappat min charmiga, lappländska dialekt efter att ha bott i Stockholm i snart nio år (jäklar vad fort tiden går). Ni kan ju tänka er hur förvirrande jag ibland börjar låta när jag är på festivaler och träffar folk från hela Sverige...
 
Så här fint har vi sovit inatt. Jag minns inte ens senast jag sov i våningssäng (förutom i hytter på kryssningar visserligen). Vi bodde på ett vandrarhem som låg precis bakom Shockbutiken. Imorse möttes vi och käkade frukost i butiken. Efter lite diskussioner och genomgångar gick vi och tog en fika på centralen innan tåget gick mot Stockholm klockan 11. Det var hur kul som helst att få vara med på detta möte och vi är riktigt inspirerade. Nu jävlarrrr!
 
När vi landade i Stockholm tog jag en promenad hem och hittade ett par superfina skor i ett träd. Vädret ser jättefint ut men det var fan vidrigt och blåste utav helvete. Kallt som tusan var det.
 
Nu ska jag se till att få i mig lite föda. 

Kommentera här: