Kaktusar

Här är våra små söta kaktusar som vi omplanterade igår! De är fasen ännu sötare nu när de är alldeles för små för sina krukor. Det sticker liksom upp lite fluff ovanför kanten bara när man ser dem från sidan, hahaha. Det ska bli spännande att se hur lång tid det tar innan de växer i sina nya krukor. De står svalt i fönstret och får ganska mycket ljus på sig så vi hoppas att de mår bra! 


Vi är tydligen inne i en liten inredningsfas just nu så idag ska vi också till stan en sväng. Jag ska bara borsta tänderna och tvätta ansiktet så ska vi promenera i halvsolskenet in till Åhléns City och nyttja lite presentkort som vi samlat på oss under några födelsedagar och jular. Vi tänkte även svänga förbi Zara Home på Stureplan och kolla in deras rea på tallrikar och glas. 

Annars är min plan för dagen främst att inte vara stressad, att inte bli sjuk (Martin har ju varit snorförkyld sedan i torsdags så snart borde det väl vara safe för mig kanske?), att städa och att ta mig till gymmet. En söndag helt i min smak.

Gör ni något kul idag eller?

Kommentarer:

1 Grodan:

Älskar kaktusar! :)

Svar: Jag med! Det är dessutom de enda växterna jag verkar kunna ta hand om, hahaha.
Tottie

Kommentera här: