Lördagsbrunch

Vi lyxade verkligen till det idag och provade en nyöppnad kvarterskrog här i närheten. En nackdel med att bo på Östermalm är ju fan att det kan vara rätt dyrt om en vill gå ut och äta exempelvis. Denna nya kvarterskrog var inget undantag. 135:- för två stycken american pancakes kan jag fan tycka är lite hutlöst, hur goda de än är.... Jag, däremot, beställde en gigantisk vegetarisk omelett som jag dessutom fick både sallad och pommes till för endast 20 spänn mer än vad Martin betalade. Haha. Det var åtminstone JÄVLIGT gott. Jag unnade mig en bloody mary också trots att jag inte var bakfull. 


Efter brunchen har vi gått lite på stan och köpt blommor och annat skoj. Stackars Martin är jättesjuk och jag håller väl på att bli smittad för vi behövde vila på soffan i typ två timmar när vi kom hem... Nu har jag hittat energi och städat lite och så har vi omplanterat våra små kaktusar (kan visa bild imorgon när dagsljuset kommer tillbaka). 

Jag sitter för tillfället i soffan och vilar igen, med vetekudden runt nacken. Alldeles strax ska vi gå ner och handla. Vi ska fixa vegansk kebabtallrik till middag och ha en jävligt lugn hemmakväll faktiskt. Det är nog välbehövligt för oss båda. 

Kommentera här: