Påväg till Göteborg

Hej hopp! Det blev en tidig morgon. Tåget gick klockan 07:10 från Stockholm så jag har varit uppe sedan fem för första gången på länge. Igår somnade jag utan andningssvårigheter så jag känner mig inte död i alla fall. 


Vi befinner oss i skrivande stund i Skövde så vi är en dryg timme ifrån Götet. Vi skulle försöka sova en stund men jag kan tydligen inte det trots att jag är trött. Jag sitter och lyssnar på Fredagspodden och tittar ut på det vackra landskapet istället. Fram till för en liten stund sedan har det varit dimmigt och snöigt som fan. Här i Skövde ligger det snö på marken men det är lite klarare himmel. Jag tyckte nästan att jag skymtade lite, lite sol för en stund sedan till och med. 

Igårkväll när jag kom hem från en helt vanlig jobbdag hade min älskade, älskade pojkvän hämtat hem mat från Subway och dukat upp jättefint. Han hade släckt alla lampor, tänt massa ljus och satt och väntade på mig i soffan. Och så kollade vi på Blazing Saddles. Jag blev lite extra kär där tror jag. Han är så fin mot mig. <3


Idag blir det en lång dag. Vi är, som sagt, framme om en dryg timme. Vi blir upphämtade på centralen och körda till hotellet för att checka in. Sedan åker vi ut till huvudkontoret i Mölndal för möten och fullspäckat schema hela dagen. Sedan går vi ut och käkar middag ikväll. Imorgon ska vi ses i butiken klockan 8 och ha en kortare genomgång av något. Vårt tåg hem går klockan 11. Det blir med andra ord ett kort men intensivt besök i Göteborg för mig. 

Nu ska jag göra ett till försök med att sova. Ha en fin onsdag! 

Kommentera här: