Sister kommer till Shock!

 
 
Ikväll kommer Sister och hälsar på här i butiken. Vi ska ha event med livemusik, gött folk, massa rabatter, tävlingar och öl. Jag tror att det kommer bli hur grymt som helst! Jag är dessutom ledig imorgon och det här underbara solskenet gör definitivt att ölsuget infinner sig... Jag jobbar ju på eventet men en öl efteråt kanske en borde unna sig? Hehehe.
 
Apropå att unna sig så tog jag sovmorgon idag för att slippa få en överdrivet lång arbetsdag på grund av eventet. Jag färgade håret, drack kaffe, städade lite och kollade Girls medan jag sminkade mig. (Det är säkert jättedumt för min stress men jag har med mig surfplattan ÖVERALLT. Jag kollar serier när jag diskar, städar, sminkar mig, duschar... Hahah). Sedan fick jag sällskap av syrran på min "morgon"-promenad till jobbet. Hur nice som helst!
 
Jag har en sådan skön känsla i kroppen idag. Jag är varken stressad eller ångestfylld, utan bara peppad. (En liten stund imorse blev jag dock stressad när jag, med hårfärg i håret, kom på att det ju var idag de skulle stänga av vattnet mitt på dagen. Jag hade inte brytt mig om att dubbelkolla tiden så noga för att jag hade tänkt vara på jobbet då ju. Som tur var hann jag duscha och göra kaffe innan det stängdes av i alla fall, så stressen var kortvarig). Det blir nog bra det här!
 
 

Kommentera här: