Soliga fredag

Det härliga vädret är tillbaka, tack och lov! Jag blir alltid lika glad av att vara hemma på förmiddagar och få se när solen börjar visa sig igenom fönstret. Jag gillar det lite extra mycket nu eftersom jag har placerat två kaktusar där. Jag fick dem av Martin i måndags och de är våra nya projekt. Vi ska plantera om dem och låta dem växa sig så stora som möjligt. Jag måste komma ihåg att köpa kaktusjord idag!


Utöver införskaffande av kaktusjord står mestadels bildredigering på schemat idag. Jag ska strax kila ner till Klang i Fältan och möta upp syrran. Vi ska ha kaffe/vin-dejt och styra upp våra liv i form av jobb- och praktikplatssökande. Jag tycker alltid att det är skönt att sitta ner med någon som också måste fokusera. Gärna på ett fik. Då kan man fokusera tillsammans och få mer gjort. 

Ikväll funderar jag på att glida förbi RoQ och spana in mina vänner i Two Units Unplugged som ska underhålla med sin musik. ELLER så unnar jag mig en ensam kväll med chips eftersom Martin förmodligen ska repa hela kvällen och jag ju har varit ute på äventyr de två senaste kvällarna. Vi får se vad som känns mest lockande. 

Ha en asbra fredag, hörrni!

Kommentarer:

1 Grodan:

Jag har varit ute på en promenad i det fin vädret, så skönt! Ha en grym fredag du också!

Kommentera här: