Veckosummering - vecka 6, 2017

Godmorgon! Det är en solig måndag och i skrivande stund ska jag strax promenera iväg till jobbet (men när ni läser detta har jag redan öppnat butiken). Jag har sovit lite halvdåligt inatt (det är fullmåne nu va?) men jag är ändå peppad som fan. Jag älskar måndagar! Ny vecka, nya utmaningar, liksom. (Notera att min tunga ser lite lövformad ut - detta är ett tecken på en dålig natt då jag spänt mig extra mycket och pressat tungan mot tänderna. Tack och lov för bettskenan som lindrar lite i alla fall. Varsågod för groce information, haha.)


Jahapp. Hur har föregående vecka varit då? Bra, är mitt spontana svar. 

Jag gjorde två saker jag aldrig gjort tidigare - magnetröntgen av hjärnan (min läkare har inte hört av sig ännu så jag antar att det betyder att jag inte har någon livshotande åkomma?) och akrylnaglar (ÄLSKAR'T!!). 

På grund av min magnetröntgen fick jag veta hur jag skulle se ut om jag tog ut alla piercingar (helt i onödan, ska tilläggas, eftersom man tydligen inte alls behövde ta ut dem)... Det var i alla fall lite spännande. 

Naglarna matchade dessa sjukt snygga glasunderlägg lite. Vi köpte dem som en souvenir från Poultikasvaara, när vi var uppe i mina hemtrakter senast, och gav dem till svärföräldrarna i julklapp. Jag vill fan köpa sådana till mig själv också, haha. Annars har det varit en rätt solig vecka som verkligen har väckt mina vårkänslor till liv! Årets invigning av solglasögon har skett och det blir märkbart ljusare om dagarna. Otroligt härligt! 

Jag och Martin hade lyxen att kunna ta långhelg samtidigt. Vi åkte ut till landet i fredags och har njutit utav bara helvete. I lördags var vädret ganska kasst så vi tog en sväng in till Norrtälje bara för att handla lite och ta en fika. Annars myste Vi mest i stugan. 


Igår hade vi, som sagt, underbart väder och jag gjorde faktiskt en till grej jag aldrig gjort förut (tre nya upplevelser på en vecka - sweet!!). Vi promenerade nämligen ut på isen på Åkeröfjärden! (Jag är ju alltså born and raised i Lappland så jag har varit ute på många isar förut, bara aldrig så här långt söderut, måste jag förtydliga). 

Vi har verkligen haft en otroligt mysig helg. Den avslutades dessutom med en OTROLIG solnedgång som jag helt missade att fånga på bild för att vi precis höll på att packa ihop för att åka hem. Jag knäppte en snabb bild med telefonen bara när jag var ute och slängde sopor men den gör verkligen inte skådespelet rättvisa på något sätt. Himlen var helt klargul, röd och rosa. Jag tror aldrig i hela mitt liv att jag sett så coola färger i himlen förut. Det ska möjligtvis vara norrsken i sådana fall, men det är ju en annan sak. 

Jag ger föregående vecka ett mycket bra betyg och blickar nu framåt mot en ny, spännande vecka. Vi hörs! 

Kommentera här: