Veckosummering - vecka 7, 2017

Shit, vad veckorna bara rullar förbi. Helt sjukt vad tiden går fort. Inte få panik nu, Tottie. Ingen panik. Heh. Hur har er vecka varit? Min har fan varit bra igen alltså. Hittills känner jag att detta är bästa året på länge faktiskt! Peppar peppar...
 
Veckan började med att jag kom hem efter jobb och gym i måndags och hittade detta på soffbordet. <3
 
Jag gör ju en lista över veckans gig och happenings i Stockholm varje vecka som hamnar på dörren till vårt skolager på Shock. Denna vecka var rätt fullspäckad. Jag gick i alla fall på två av dessa, hehe.
 
Vi hade event med Sister i butiken! För några dagar sedan la jag upp min kollegas skitsnygga bilder men nu får ni dras med mina telefonbilder istället, hehe. 
 
Denna vecka bjussar jag på en urringningsbild! Jag gav ett "best witches"-halsband till min kära vän Sajko, hihi. Vi gick tillsammans på gig på Debaser Strand i torsdags. Mina bilder från giget hittar ni HÄR på AccessRock.se. (Och HÄR kan ni läsa Sajkos recension).
 
Vi har båda två pausat lite med vårt fotograferande och skrivande under den senaste tiden på grund av diverse orsaker. Efter att ha gått på gig och jobbat på detta vis igen under veckan blev vi SNORTAGGADE på att dra igång ordentligt igen. Vi har eventuellt fler gig på g redan denna vecka, mohahah. Håll utkik!
 
Min vecka gick alltså ut på jobb, event, lite baksmälla, gig, bildredigering och dylikt. (Underbart!) När helgen kom hade jag diverse olika event inplanerade men gick inte på ett enda. Vi har ju istället haft lite inrednings- och shoppingtema denna helg. Det känns onödigt att lägga upp samma bilder igen och ni har ju redan sett våra omplanterade kaktusar och så, så här kommer en bild från "vardags/sov-rummet". Där har jag lagt till en blomma och Martin har bytt lampskärmen. Och ja, det är American Dad på tv. 
 
Jag hamnade i värsta städmode ikväll och har typ rensat ut bland gamla nagellack, storstädat badrummet, städat bokhyllan och dammtorkat. Jag har fortfarande massor med energi som jag inte riktigt vet vad jag ska lägga på. Väldigt ovanligt. Osäker på hur detta bör hanteras, haha. Jag har i alla fall också planerat att jag ska gå till källsorteringen med allt skräp vi framkallat genom städning, sortering, shopping och typ matlagning de senaste dagarna redan imorgon innan jobbet och att jag ska ta en kvällspromenad till närmaste miljöstation någon dag i veckan för att lämna in nagellacken. Det ska tydligen finnas en dygnet runt-öppen i Norra Djurgårdsstaden.
 
Vi har även matat Eddie Killer ikväll så VARNING FÖR ORMBILD!!!
 
Nomnomnom.
 
Jag målade om naglarna här om dagen också och kallade dem för mina partynaglar eftersom de blev så glittriga, hehe. 
 
Vecka nummer 7 har alltså innehållit lagom mycket fest och väldigt mycket nytta. I like! Hoppas att ni också haft en bra vecka! Puss!

Kommentera här: