Veckosummering - Vecka 8, 2017

Ledningsmöte, väderförvirring och grym livemusik är nog gångna veckans ledord. Dagarna har bara rusat förbi och det känns som att vi har upplevt åtminstone tre årstider. 
 
I måndags såg det ut så här och var typiskt höstväder: 
 
 
I tisdags var det istället full vinter:
 
 
Onsdag, torsdag fredag blåste det mest och var svinkallt. Sedan kom våren i lördags:
 
 
På kvällen började det dock snöa igen, så vintern har nog inte övergett oss helt ännu. 
 
Höjdpunkter denna vecka har varit:
 
1. Jag åkte ner till Göteborg för ett ledningsmöte på Shock, vilket var oerhört roligt, intressant och inspirerande. Efter en hel dags möte åkte vi in och käkade middag och drack några öl ihop också. Jag hade inte riktigt tid att fota så det finns inte särskilt mycket dokumenterat från denna resa. Här är en enda bild på oss som var kvar sist ute på krogen, hehe:
 
Bild lånad av Tina Persson.
 
2. Jag dammade av livefotografen inom mig (igen!!) och plåtade Kongh och Meshuggah på Münchenbryggeriet igår. Jag la ju precis upp de bilderna så jag kommer inte spam:a er med dem igen, hehe. Det var i alla fall vansinnigt roligt och jag ska definitivt se till att fota liveband oftare igen från och med nu. 
 
 
3. Solglasögonväder! Jag hittade ett par nya ascoola briller som matchar mitt hår ännu bättre i verkligheten än vad som syns på bilderna. Svinkallt var det, trots sol, om ni undrar varför jag var så påklädd. 
 
 
Det var nog det. Jag har liksom haft två stora, roliga grejer denna vecka. En göteborgsresa och grymma spelningar att fota. Hur jävla roligt som helst. Jag bara älskar att göra dessa veckosummeringar för det får mig att komma ihåg att livet (ofta) är jävligt roligt och händelserikt. En hinner göra och uppleva ganska mycket på en vecka och jag har insett nu efter några veckors summeringar att jag gör eller upplever något helt nytt i princip varje vecka. Minst en grej. Det är ju helt fantastiskt!
 
Och just ja - jag pantade 99 ölflaskor från förra veckans event i tisdags. Jag hade träningsvärk dagen efter. 
 
Nu avslutar jag denna vecka med en bild på Eddie som jag fotat i veckan, men inte lagt upp här:
 
Visst är han himla fin? <3 
 
Nu har jag en timme på mig att varva ner, tvätta ansiktet, borsta tänderna och somna innan det blir måndag och ny vecka. Puss på er!
 

Kommentera här: