Det blir bättre och bättre

Jag blir så glad! Jag var hos kiropraktorn innan jobbet idag och fick mina misstankar om att min kropp börjar må bättre bekräftade. Vi är båda två ytterst imponerade. 


Sköldkörteln är förmodligen boven i dramat och efter att ha fixat något med hypofysen och kontrollerat att jag inte har brist på något viktigt protein verkar det ha ordnat upp sig. Så troligtvis kommer jag gradvis att bli bättre och bättre nu. Helt fantastiskt!

En biverkning av denna behandling kan vara viktnedgång också, vilket ju faktiskt inte skulle göra så mycket heller enligt mig. Och inte enligt kiropraktorn heller eftersom den i sådana fall kommer göra att jag går ner till min normalvikt igen efter min, enligt henom, omotiverade (nåja, jag har ju visserligen inte mått så bra, mått för dåligt för att träna och druckit och ätit en del också...heh) viktuppgång på senare tid. 

Jag blir också väldigt glad över att jag börjar känna att jag har lite energi över till annat än att jobba. Jag har gjort upp såå många planer nu med mina nära och kära under de kommande dagarna. Vanligtvis när jag inte är utmattad/deprimerad osv ger det mig otroligt mycket energi att umgås med folk jag tycker om, men för två år sedan ville jag aldrig träffa någon annan än Martin för att det bara var ångestframkallande och energislukande. Detta har ju gradvis (tack och lov!!) blivit bättre med tiden men det är fortfarande ovanligt att jag orkar ha flera dejter inbokade på en vecka. Heja mig! 

I skrivande stund sitter jag på lunchrast och har drygt tre timmars jobb kvar. Efter jobbet ska jag promenera hem, äta, svida om och ta med mig karln till Harrys för en sista kväll på Regeringsgatan 47. Eftersom vi båda jobbar (ganska tidigt dessutom, jag måste vara på plats klockan 8...) imorgon blir det dock en väldigt lugn likvaka för vår del. En fågel viskade i mitt öra att Junkstars går på redan 22:45 i alla fall så förhoppningsvis hinner vi njuta en stund av livemusiken innan hemgång.

Men först - jobb! 

Kommentera här: