Snart är det vår

Idag VÄRMER solen i ansiktet och vårkänslorna spirar. Min promenad till jobbet var lite extra gemytlig. Inte ens monstertrapporna kändes lika jobbiga som de brukar. 


Äntligen är det måndag igen! Denna vecka börjar mitt nya liv med deltidsjobb igen och faan vad jag ska utnyttja detta till att ta hand om mig själv och komma i fas med livet. 

Jag ser faktiskt fram emot en riktigt bra och rolig vecka. Planeringen ser (hittills) ut ungefär på detta vis: 

Måndag - Jobb och Body Balance. 

Tisdag - Besök hos kiropraktorn, jobb och likvaka på Harry B James. Det blir alltså allra sista kvällen någonsin på Regeringsgatan 47. Det lär komma tårar. Haha. 

Onsdag - Extra lång jobbdag efter eftersom det ska installeras fibernät i byggnaden. Efter jobbet ska jag och syrran käka middag på Feca (ni vet den asgrymma restaurangen vi hittade igår). 

Torsdag - Kort arbetsdag eftersom den vanliga butikschefen kommer tillbaka igen! När jag är klar med upplärning av ny kassa osv ska jag till gymmet och på kvällen ska jag träffa min kära vän Emma. 

Fredag - LEDIG DAG!! Jag ska ta en långpromenad, gymma och uträtta ärenden. På eftermiddagen kommer svärfar och hämtar upp mig eftersom vi ska hem till dem och fira honom och Martins brors födelsedagar på kvällen. 

Lördag - Vi sover förmodligen över hos svärföräldrarna. Jag jobbar faktiskt denna lördag. Efter jobbet ska jag nog bara vila och ta det lugnt. 

Söndag - Städ- och träningsdag. 

Åh vad glad jag blev av att skriva ner denna veckoplanering! Det ser ut som att det kan bli en hur grym vecka som helst ju! Och att den dessutom börjar med solsken. Underbart! 

Jag råkade för övrigt lägga i lite röd färg på mitt rosa här om dagen. Det var ett tag sedan jag var rödhårig nu och jag är förvånansvärt nöjd. 


Kommentera här: