Vecka 12 - 2017

Hej på er. Här har det varit väldigt tyst i några dagar nu. Stendött, rent av. Ni kanske uppfattade där i början på förra veckan att jag hade en rätt dålig vecka? Dålig, minst sagt. Det var längesedan jag upplevde en sådan brutal ångest. Yrseln var tillbaka med full styrka också. Jag börjar faktiskt bli jävligt rädd för min stress nu. Det känns som att jag rusar mot den där jävla väggen med huvudet före. Igen. Det är så fruktansvärt onödigt. Hur svårt ska det vara att prioritera sig själv lite och ta hand om sig själv istället för att vara alla andra till lags? Tydligen jävligt svårt om en heter Tottie. 


Jag MÅSTE skärpa mig nu. Jag gjorde detta förra veckan genom att exempelvis knappt kolla i telefonen. Jag tog en liten halvpaus från sociala medier. I lördags gick jag ut på Harrys och träffade kul folk, skrålade med till Ebba Gold och drack mig berusad på öl. Och igår sov jag bort hela den fina dagen (det var seriöst 17 grader och sommar ute!) och vaknade klockan fem, tog en dusch, fixade halloumiburgare till middag och började kolla en ny serie - Black Mirror. (Gillar den stenhårt hittills).

Att få ladda ur lite med en rolig fylla och sedan återhämta mig en hel dag utan några måsten kan ha varit exakt vad jag behövde. Idag mår jag nämligen bättre. Förutom att jag är helt låst i övre ryggen men det är jag ju van vid... Jag ska förhoppningsvis unna mig ett Body Balance-pass efter jobbet idag och kanske få kroppen att må lite bättre också. 

Det hände en bra grej förra veckan och det var att jag jobbade ett pass på mitt andra jobb för första gången på flera månader. Det var faktiskt riktigt roligt och jag känner mig alltid så omtyckt och uppskattad på det stället. Både av kollegor, chefer och kunder. Jag ska se till att börja jobba oftare där nu, för ärligt talat mådde jag bra av att vistas där förra veckan. Utöver den lilla ljusglimten kan vi väl bara säga att förra veckan sög och att jag gärna lämnar den och mitt dåliga mående bakom mig och blickar framåt. 

Den här veckan hoppas jag kan bli riktigt rolig och spännande, nämligen. Idag drar min praktik igång och jag kommer att göra den på asgrymma Access: Rock! På torsdag ska jag åka båt! Close Up-båt, givetvis. Ska bli sjuuuuukt roligt och kameran hänger givetvis med! (Ja, det är en jobbresa, hehe). Sedan kommer Mustasch hit (till Shock alltså) nu på lördag! Vi blev tvungna att byta datum pga orsak men nu kommer de på riktigt! 

Det känns som att förutsättningarna är ganska goda för att få en bättre vecka nu, med andra ord. Men man vet ju aldrig. Jag ska i alla fall göra mitt bästa. 

Hoppas att ni mår bra!