Biters och Blackberry Smoke

Jag var på gig igår! Jag har haft lite blandade känslor inför Biters sedan vi såg dem på Debaser förra året. Jag gillar dem och de är ännu bättre live än på skiva men jag har haft lite, lite svårt för sångarens röst. Ibland, i vissa låtar, låter den så sjukt typ "American highschool-töntig" om ni förstår vad jag menar. Den för mina tankar till typ Green Day och skatepunk och sådant som jag lyssnade på när jag var liten, under en period. Den ger mig inte bra associationer, haha. Igårkväll bestämde jag mig dock för att jag gillar dem ändå och att rösten inte är ett issue längre. De var sjukt grymma! Blackberry Smoke har jag varken sett live förut eller lyssnat särskilt mycket på heller. De var också jävligt bra, dock var vissa låtar lite väl mycket country för min smak. Det kändes också som att de spelade i en hel evighet. Jag kommer nog gå och se dem igen när jag får chansen, dock. 


Jag önskar att jag hade haft mer pengar för Biters hade mycket snyggare merch med sig denna gång och jag vill ha en ny t-shirt! Jag vet att jag har en från förra giget liggandes någonstans men jag vet inte var. Vi gick i alla fall och hejade på bandet när stället höll på att stänga ner och de stod i merchen. Vi köpte en pin och fick en till pin och två posters på köpet av tjejen som stod där och krängde grejer. Alla var så himla trevliga och sångaren tyckte att han kände igen oss från senaste spelningen på Debaser. Martin var ju faktiskt uppe på scen med bandet då så det kanske inte är helt omöjligt, hehe. Det var i alla fall en jävligt kul kväll igår! 

Vad pysslar ni med en söndag som denna då? Jag mår faktiskt rätt bra (trots att vi drack rätt mycket öl på Münchenbryggeriet och sedan gick och stängde Zinkens Krog, hehe) och har blivit serverad amerikanska pannkakor till frukost för en stund sedan. Det enda jag har inplanerat idag är att göra nya naglar och att ta en promenad i solskenet. Det ser ut att vara superhärligt väder ute!

Kommentarer:

1 Days by Johanna:

Lät som en härlig kväll igår!

Kommentera här: