Dagens stora dilemma

Ännu en idyllisk morgon ute i skärgården har ägt rum. Även denna morgon har vi vaknat innan ställt alarm, lyxat till det med långfrukost (eller åtminstone för mig blev det långfrukost för att jag äter så långsamt) och bara njutit av varandras sällskap, lugnet, stillheten och solens strålar som ljusar upp hela stugan. Det här är en av mina absoluta favoritplatser att vistas på, faktiskt. Vilken otrolig tur jag har som blev kär i Martin som har tillgång till detta, hehe. 


Nu till dagens stora dilemma. Vi har under hela veckan debatterat om detta. "Nya" Harry B James har nämligen premiär ikväll. Som, mer eller mindre, superstammisar (kanske inte på samma sätt de senaste åren, men ändå) på gamla HBJ är det vid första tanke självklart att gå på premiärkvällen när det öppnar på nytt i annan lokal. Eller? Jag känner mig väldigt splittrad (och det gör Martin också, det är därför vi har debatterat detta i flera dagar nu). Antingen stannar vi kvar på landet och njuter en dag till och åker in till stan imorgon innan jag ska jobba. Vi ska ju dessutom på gig imorgon (Blackberry Smoke och Biters på Münchenbryggeriet). Eller så åker vi in till nya HBJ och trängs med tusen folk, spenderar massa pengar och slösar massa tid på att stå i kö till bar och toalett. Jag ska ju visserligen jobba imorgon så så mycket bar kanske det inte blir egentligen. 

Fördelar med att åka in till stan:

- Jag hinner färga håret innan helgens fest och jobb. 
- Vi får vara med på premiärkvällen av nya HBJ och förmodligen träffa på roligt folk. 
- Vi slipper sitta här ute och känna oss gamla och tråkiga. 
- Vi riskerar inte att ångra oss ikväll när vi börjar se massa bilder och uppdateringar på sociala medier om hur roligt våra vänner har. 

Nackdelar med att åka in till stan: 

- Det kommer vara (enligt mig) för mycket folk, för långa köer och lite dyrt. (Inträdet kostar fan 100 spänn). Undrar vad ölen kommer kosta nu?
- Jag kommer ändå behöva åka hem relativt tidigt eftersom jag ska öppna butiken imorgon. 
- Vi ska ju ändå gå ut på lördag...
- Vi får ytterligare en kväll och natt i tystnad och mörker att njuta ordentligt av. 

Äsch, jag vet inte. Känner jag oss rätt kommer vi säkert åka in ändå. 

Ses vi ute ikväll eller?!

Kommentarer:

1 k:

Hatar när det blir så att det finns flera saker man vill göra samtidigt, sen andra gånger finns det inget att göra alls. Hoppas ni listar ut vad ni ska göra utan att behöva ångra er i efterhand :)

Kommentera här: