Drömmig lördag

Precis som alla andra har jag varit ute och njutit av det fantastiska vårvädret idag. Det finns få saker som är så härliga som när vårsolen börjar värma ordentligt. Det är som att något som slumrat under det mörka vinterhalvåret plötsligt vaknar upp inom en och tillför en gnutta energi och lite mer glädje. Eller är det bara jag?!
 
Nu ska ni få höra om min oerhört drömmiga lördag! Jag trodde att jag skulle jobba idag men det skulle jag tydligen inte. Jag mötte istället upp syrran här utanför mig vid niosnåret imorse. Vi promenerade till ett gym som ligger hela vägen borta i Kristineberg, vilket tog ungefär en timme och en kvart och inkluderade en promenad längs stranden. Väl framme körde vi ett av de stenhårdaste Body Combat-passen jag någonsin varit på. (Jag måste bara inflika här - om ni aldrig provat Body Combat, gör det!! Det är så jävla roligt. Jag skrattar igenom passen trots att jag egentligen vill gråta av ansträngning, haha. Bästa träningsformen ever!) Jag har förmodligen aldrig varit så svettig i hela mitt liv. Detta var vårt första besök på detta gym och vi fascinerades över att de hade flashiga skåp i omklädningsrummet, hade nyare träningsredskap än vad vi har på de gym vi brukar träna på (detta är relativt nyöppnat) och att det låg i någon slags ljus och fräsch galleria på Lindhagensgatan. Mycket att imponeras över, hehe. 
 
Efter passet promenerade vi i nästan en timme och stannade sedan till på ett Espresso House på Odengatan. Där hittade vi supermysiga fönsterplatser och förtärde deras asgoda veganska wrap och drack kaffe. Vi njöt så oerhört mycket av hur duktiga vi hade varit ska ni veta. 
 
Efter fikapausen, eller rättare sagt lunchen, promenerade vi vidare till utkanten av Östermalm där vårt "vanliga" gym ligger. Nej, vi skulle inte träna igen. Vi kunde fan knappt gå vid det här laget för att musklerna var så ömma. Nej. Vi BASTADE. Och duschade. Fy tusan vad skönt det var att mjuka upp våra stackars muskler lite. Det ni förresten inte vet ännu är ju att vi dessutom besökte gymmet igårkväll och gjorde jordens jävla ben/rump-pass. Om jag kan gå imorgon är jag nöjd, liksom. Fast jag är nöjd annars också eftersom vi tränat så himla bra. 
 
Allt det här tog oss nästan sju timmar sammanlagt så när jag kom hem var det nästan kväll, jag kände av för mycket yrsel för att orka stå mer och så fastnade jag i soffan. Just nu sitter jag och sippar på ett glas vin och bara är. Jag har någon slags avslappnande känsla i kroppen efter det här dagen som jag gärna vill försöka behålla och njuta av så länge som möjligt. LOVE IT!
 
Den här dagen har varit så vansinnigt bra för min själ. Jag tror att den var precis vad jag behövde. Det bästa av allt är att jag inte har varit stressad en enda gång. Enormt framsteg!
 
Så här såg det ut längs strandpromenaden på Kungsholmen imorse. 
 
Hoppas att ni också haft en grym lördag!

Kommentera här: