En lördag på Geronimo's

Jag var så trött igår efter jobbet alltså. Det syntes verkligen i mina ögon. Jag kom hem till att Martin, vår finska turist Kenneth och Mattias, gitarristen i Trench Dogs, satt och drack bira och lyssnade på bra musik. Jag försökte verkligen bli pigg men satt mest och gäspade i soffan. Vi hade dock ett mission med kvällen så jag kände inte att det var läge att stanna hemma. 

Vi drog till Geronimo's i Gamla Stan strax innan tio. Vår australienska vän Jake har ett band som heter Lula och de skulle spela. Jag har varit kass och aldrig sett dem förut så nu såg jag min chans. Jag gillar Geronimo's som fan så det är alltid gött med en ursäkt för att gå dit, heh. Kan för övrigt passa på att tipsa om att de har asgött vegokäk. 


Det fick i alla fall bli en relativt tidig kväll för oss igår så när bandet spelat och vi hälsat på allt folk drog vi hemåt. Vi svängde dock förbi Max på Vasagatan först och det var ett stort misstag. Vi fick vänta i typ en halvtimme på maten. Gårdagens största i-landsproblem.

Idag är det söndag och jag skulle egentligen haft en photoshoot med ett tufft band. Detta blev inställt igår så nu tänkte vi åka hem till svärföräldrarna och hänga lite istället. Mys!

Vad ska ni hitta på idag? 

Kommentera här: