Förstör alla turisters försök till fina bilder

 
 
Nu börjar den här perioden när man vill utnyttja solen så mycket som möjligt för att man har saknat den så mycket unnder vintern. Det känns som att våren börjar vara här på riktigt. Är det inte härligt?! Jag skymtade lite sol imorse när jag vaknade (med en sprängande huvudvärk, för övrigt, jag undrar om jag inte är lite sympati-bakis med mina bästa som jag egentligen skulle gått ut med igår om det inte vore för att yrseln var så jävlig... Orättvist!) och kände mig naturligtvis tvungen att utnyttja detta.
 
Jag har faktiskt inga riktiga måsten idag, utöver att köpa ny värmelampa till Eddie Peddie eftersom den slocknade igår (vi hade en 100w-lampa som reserv så han har inte varit kall under natten, men terrariet är så stort att 150w är att föredra. Så nu har jag köpt två sådana istället). Eftersom jag alltid går till och från jobbet numera lägger jag inte pengar på ett SL-kort utan sparar in hundralappar varje månad på att skicka sms-biljetter de få gånger jag faktiskt åker buss eller tåg (och skulle säkert tjäna in ännu mer på reskassa om jag skulle orka kolla upp det också, heh). Därför var ju det självklara valet för mig att helt enkelt promenera bort till djuraffären för att shoppa åt ormen. Det tog mig två timmar tur och retur eftersom den ligger vid Medis och jag bor vid Karlaplan. Det är en riktigt fin promenad då man går förbi massa vatten och båtar och grejer. Idag var det ju dessutom soligt. Det var helt fantastiskt att få gå med solen i ansiktet i en timme hela vägen dit (och lite tråkigare att ha den i ryggen hela vägen tillbaka). 
 
Under dagens ärende fick jag inte bara njuta av solen utan jag fick dessutom ofrivilligt agera modell i alla Stockholms turisters fotoalbum. På vägen tillbaka råkade jag nämligen tajma in ett gäng ridande poliser som red i exakt samma takt som jag gick i. Vi slog följe vid slottet och så gick vi sida vid sida hela vägen upp till min gata tills jag svängde av för att gå in på Coop och handla. De har ett stall längst ner på min gata och rider till och från slottet rätt ofta, så det är ingen ovanlighet för mig att se dessa hästar. Dock förstår jag att det roade turisterna en del. Jag var helt seriöst den enda människan som inte fotade och filmade dem som en galning, haha. Och eftersom jag gick bredvid dem hamnade jag nog på typ allas bilder och filmer. Varsågod allihopa!
 
Jag har ju faktiskt awesome solbrillor som matchar min hårfärg så jag ser ju cool ut i alla fall. 
 
När jag kom hem behövde jag utnyttja att det är tio grader varmt lite till så jag försökte dricka kaffe på balkongen. Jag gick dock in när jag tagit bilden för solen var borta och det var kallt. Jag vaknade upp med lite, lite halsont idag så jag är nu livrädd för att bli sjuk och gör allt i min makt för att vara frisk. Därför har jag också beslutat mig för att skippa gymmet idag och låta kroppen vila lite. Jag har ändå BRUTAL träningsvärk från Body Combaten igår i hela överkroppen. Jag kunde fan knappt knyta skorna imorse, haha. 
 
Slutligen vill jag be om ursäkt för mitt kassa bloggande denna helg. Jag ser att ni är ganska många som varit inne under förmiddagarna och förmodligen blivit besvikna på grund av bristen på nya inlägg. Jag behövde bara ta hand om mig själv och njuta lite. Hoppas att ni också haft en härlig helg!
 

Kommentera här: