I mina leopardpyjamasbyxor

Godmorgon!
 
Efter en lagom lång och, förvånansvärt god, natts sömn mår jag bättre. Jag sprang iväg till gymmet igårkväll och körde cxworx och body balance, vilket var oerhört välbehövligt för min trötta och stressade kropp. Tänk att lite träning kan vara så välgörande. Både kropp och själ känns snäppet mer avslappnade redan. Eller ja, åtminstone kroppen. Själen håller på att bli galen för att en granne håller på att renovera badrummet igen så det borras och väsnas hela tiden. En stor jävla nackdel med att bo på Östermalm är att alla verkar ha råd att renovera hela tiden så man får ingen ro om man är hemma på vardagar. Jag hade nästan glömt bort det men blir smärtsamt påmind nu när jag inte alltid jobbar på torsdagar och fredagar längre. 
 
Trots borrandet har jag hunnit få lite saker gjorda redan. Jag tror exempelvis att jag har lyckats lämna in min praktikplan (de har gjort om vår kurswebb och jag, som ändå brukar vara rätt teknisk av mig, fattar fan ingenting, haha). Nu ska jag bara invänta godkännande också innan jag kan slappna av lite!
 
Idag hade jag tänkt fokusera på att inte vara stressad överhuvudtaget. Ett bra första steg till detta var att inte sova för länge. Jag tänker ta en långpromenad, källsortera massa skräp, fixa naglarna, städa lite här hemma och köra ett body pump-pass på gymmet. Ikväll ska jag och Martin gå ut och käka middag ihop. Vi har nog fan inte lyckats äta middag tillsammans på hela veckan så det känns mysigt och välbehövligt.
 
Vi ska även få besök av en bekant till oss från Finland som kommer bo här i en eller två nätter lite sådär spontant.
 
Hoppas att ni får en härlig fredag!
 
Har ni testat Oatlys påMackan? Gör det! Jag tycker fasen att den är godare än Philadelphia och den är såå mycket snällare mot djur och miljö. Osten är Astrid & Apornas Jeezly. Den tycker jag också är helt okej även om jag föredrar Violifes veganska ostar som har lite mer smak ( t ex cheddar). Det känns bara så långt att åka till Goodstore för att handla ibland, haha. 

Kommentera här: