Kom ihåg att andas

Oroa er inte, jag överlevde tandläkaren imorse! Jag börjar dock tvivla på att jag går till rätt person eftersom hen hävdade att hen aldrig hört talas om att man kan få problem med yrsel och huvudvärk av visdomständerna. Är inte detta typ allmänt känt? Jag har för fan en kollega som fått ta bort sina just på grund av dessa orsaker. Oh well. Det är 11 dagar kvar till mitt återbesök på vårdcentralen så jag går väl dit först i alla fall. Eftersom min läkare haft provsvaren från min magnetröntgen av hjärnan i flera veckor nu hoppas jag ju dock att hon hade ringt om det hade varit något allvarligt... 

Idag jobbar jag på att komma ihåg att andas. Jag insåg att jag bara jobbar två dagar denna vecka och fick genast ytterligare ekonomisk ångest och lite lätt panik. Det är mycket att göra på jobbet idag också och inget fungerar som det ska. Suck och stön. 


Varför jag inte hunnit skriva något hittills är för att jag kände redan imorse att det skulle kunna bli en kämpig dag. Jag vaknade upp med huvudvärk och helt låst rygg imorse. Skitont gjorde det. Första sysslan var dessutom att befinna mig hos tandläkaren klockan jävla sju på morgonen. Skitont gjorde det där också. Jag hatar att ta röntgenbilder. Och så skulle tandsten skrapas bort och jag blödde i hela käften och fan vad omysigt det var. Jag tycker verkligen inte om att gå till käftis. Tänderna var i fint skick förutom lite tandsten så jag kanske inte behöver gå tillbaka på ett tag i alla fall.

Det enda som var bra med denna morgon var att det var mycket snö på marken. När jag kom hem från käftis hann jag dessutom diska, städa, äta frukost och väcka kroppen ordentligt på yogamattan. Sedan tog jag en snöig promenad till jobbet. 

Två till bra grejer med idag:


1. Jag tror hela tiden att det måndag och så är det i själva verket onsdag, vilket betyder att jag har ca tre timmar kvar till långheeelg (som jag ska försöka att njuta av och inte ha panik över). 

2. Min lillebror kommer ner till storstan idag, yaaaay! 

Puss på er, och kom ihåg att andas!

Kommentera här: