Lugn och harmonisk (MEN MEST GALEN)

God måndag allihopa! Här får ni massor med måndagspepp av mig! Woohoo! 


Det är ingen nyhet att jag älskar måndagar direkt. Måndag innebär en ny vecka med nya upplevelser, roligheter, utmaningar och bus. Jag ser det alltid som en liten nystart i livet. Varje måndag i kanske åtminstone femton års tid har jag tänkt "påbörja mitt nya, nyttiga liv" och trots att jag oftast inte lyckas så bra med det eller håller i det särskilt länge så gör det ingenting för det är ju snart måndag igen och då får man en ny chans! Fantastiskt va?! Haha. 

Igår bestämde vi (eller egentligen jag) oss för att ha en bra vecka utan stress och ångest nu. Jag berättade om min plan för Martin och han känner mig så väl att han genast påpekade att det låter som en superbra idé MEN - bli inte mer stressad av att tänka på att inte vara stressad bara. Jävligt bra grej att tänka på. Det skulle verkligen vara typiskt mig att bli stressad och få ångest över att tänka för mycket på att jag INTE ska stressa och få ångest. Och om jag skulle bli stressad och/eller få ångest skulle jag ju må helt sjukt dåligt eftersom jag failat veckans uppgift. Han är fan inte dum, min karl. 

Så jag ska verkligen fokusera på att ta en vecka i taget. Lyckas jag inte undvika stress denna vecka är det inte långt kvar till nästa måndag och nystart. 

Hur har veckan börjat för er då? Jag mådde bra när jag vaknade, trots att jag vaknade till massa jävla glaskross här utanför när de tömmer grovsoprummet eller vad de nu pysslar med. Supertrevligt att göra det klockan 7 på morgonen. Efter det har min morgon bestått av borrande, hammrande och slamrande från typ tre olika håll i det här huset. 

Alltså. Det är klart att man måste få renovera och göra om i sin lägenhet. Vi bytte ju dörr för ett tag sedan så vi har också varit störiga och högljudda en gång, fast bara under ett par timmar. Självklart får man renovera och jag har själv valt att bo i en lägenhet i innerstan så jag får ju skylla mig själv. Men jag måste bara få klaga lite, lite. Det har varit en JÄVLA CIRKUS HÄR I FLERA VECKORS TID NU. VARJE. MORGON. JAG BLIR GALEN. 

Ärligt talat är det fan inte helt lätt att vara lugn och harmonisk när det borras så jävla satans skitmycket i hela jävla huset. Jag har ont i både öronen och huvudet. Lyckligtvis ska jag strax promenera iväg till jobbet och slippa detta oljud. 

Ha en bra måndag nu!

Kommentera här: