Man ska alltid ha en resa inbokad

Här sitter jag och bokade precis en resa till Köpenhamn lite sådär spontant. Det känns som en lättnad att ha en resa inbokad igen. Jag känner att min livsfilosofi typ är att alltid ha en resa att se fram emot. Att resa är ju LIVET! Den senaste resan jag gjorde var besöket i Gällivare i mitten på december. Innan det tog vi en weekend i Helsingfors i november och innan det var vi i USA i två veckor i augusti. Så jag har i och för sig rest en del på senare tid. Ändå känner jag att jag börjar klättra på väggarna här hemma snart. Jag måste ju ut och se världen för tusan! 


Så...ja, vi ska till Köpenhamn om en månad. YAY! Jag har faktiskt aldrig varit i Köpenhamn. Jag har däremot varit på Kastrup typ 140 miljoner gånger under mellanlandningar. Jag bodde ju i Singapore i tre år och då mellanlandade man alltid i Köpenhamn och sedan i Bangkok. Det blev en del flygande alltså eftersom vi var bosatta i Gällivare innan och efter det. Vi flög alltså Gällivare - Stockholm - Köpenhamn - Bangkok - Singapore åtminstone ett par gånger per år. Jag har för mig att mamma räknade ut att resan dörr till dörr tog 24 timmar. Phew. 

Den här gången stannar vi i alla fall kvar i Köpenhamn och jag är sjukt exalterad! Ge mig alla dina tips! Vad får vi absolut inte missa? 

Jag passar även på att visa upp morgonens frukost som jag fortfarande är mätt på eftersom jag inte rört mig hemifrån idag, heh. Massor med avokado och annat grönt blev det. Och så proviva för magen, kaffe (för att slå ut provivan, va?;)), en vitamin d3-tablett och en Mitt Val Vegetarian-tablett. Totally fab!

Ikväll då? Det är fredag va? Jag ska strax försöka börja tänka på vad man eventuellt kan äta till middag och sedan ska jag och syrran vara duktiga och dra till gymmet! Vi hoppas på att få vara relativt ensamma sent en fredagskväll så att vi kan vara så effektiva som möjligt, men vi får väl se. 

Kommentarer:

1 Grodan:

Har faktiskt heller aldrig varit i Köpenhamn. Hoppas ni får en jättefin resa! :)

Kommentera här: