Signering med KSMB nästa vecka

Godmorgon! 


Jag inledde veckan med ett efterlängtat besök hos kiropraktorn innan jobbet. Numera behöver jag visst bara gå dit en gång i månaden för att jag blir så mycket bättre hela tiden. Det var så mycket "fel" på min kropp att det har tagit över två år att komma till den punkten, haha. Nu behövdes bara fjärde ryggkotan åtgärdas och inget annat. Fantastiskt! Och jag känner redan hur mycket djupare andetag jag kan ta igen. Såå skönt! 

Idag har jag tänkt jobba och sedan försöka få plats på ett yogapass efter jobbet. Hinner det bli fullt har jag ett Body Balance-pass som back up. Jag har fortfarande träningsvärk i massa muskler sedan Body Pump-en i fredags så jag tänker att lite stretch och avslappning kan vara välgörande. Jag är så sjukt taggad på att äntligen kunna ta hand om min kropp och göra den starkare och friskare nu när yrseln är så mycket bättre. Woop!

Jag tänkte även passa på att göra lite reklam för vår signering nästa vecka. KSMB kommer nämligen till Shock och hälsar på! Klockan 17 på tisdag den 14:e mars bör en befinna sig här om en gillar KSMB. Samma kväll lirar ju KSMB, Sir Reg, Sixten Redlös och Matriarkatet på Cirkus också. Jag funderar på om jag kan hinna dit efter jobbet. Skulle vara fett! 

Kommentera här: