Vecka 11 - 2017

Det har varit en rolig och ganska händelserik vecka. Den inleddes med ett högt tempo på jobbet och en del stress. Jag har faktiskt haft ett litet ångestmoln runt mig nästan hela veckan. Det var som värst när vi var ute på landet och hade det härligt som fan, konstigt nog. Vansinnigt irriterande och frustrerande. Idag, när jag borde ha varit bakfull, har jag mått bättre än på hela veckan så jag hoppas att det håller på att vända igen. 
 
Vi hade KSMB på besök i butiken i tisdags och jag tog några bilder medan de signerade massa grejer. 
 
Efter all jobbstress drog vi ju, som sagt, ut till landet och myste och hade det allmänt jättenice. Vi åt massa god mat, tog långa promenader i solen och njöt av lugnet och tystnaden. Helt fantastiskt. Jag hade dock en del ångest och hade även ett litet breakdown den ena dagen när allt bara blev fel. Jag var helt värdelös och valde fel soppa till lunch, hade fult nagellack och massa andra sådana där livsviktiga grejer, ni vet. Det känns alltid så töntigt i efterhand men när ångesten kommer kan de mest obetydliga grejerna få en att må skitdåligt. Alltså jag grät till och med och Martin, stackarn, fick trösta mig. Haha. Det är ju tur att man kan skratta åt det så här i efterhand i alla fall. 
 
Förutom ångesten hade vi det hur bra som helst. 
 
I fredags åkte vi in till stan efter många om och men för att gå på premiären för nya HBJ. Jag skrev en liten "recension" om detta i lördags som ni kan läsa här. 
 
Igår vet ni ju redan att jag jobbade och att vi sedan såg Biters och Blackberry Smoke på Múnchenbryggeriet. Det känns verkligen som att jag precis har skrivit massor om detta så det blir lite upprepningar. Sorry!
 
Signering med KSMB, en resa till Roslagen, premiär för ny rockbar och grym livemusik = svinbra vecka. Minus ångesten då förstås. Jag avslutade dessutom vecka 11 med att fixa naglarna. De får ni dock se bilder på imorgon när jag har bättre ljus att fota i. 
 
Hoppas att ni också haft en grym vecka! Nu kör vi vecka 12 om ca två timmar. Då ser vi till att inte vara stressade i onödan och att ha så lite ångest som möjligt, okej? Okej!

Kommentera här: