Veckans gig

Att gå på gig är ju bland det roligaste som finns, eller åtminstone om bandet gör bra ifrån sig. Jag kan nästan inte få nog av grym livemusik (en gång fick jag faktiskt nästan det men det var för att jag hade varit ute och fotat band typ tio kvällar i rad....). 


Jag blir så jäkla peppad av att göra veckans giglista ibland, haha. Det är så sjuuuuukt många spelningar i Stockholm varje vecka. Jag kommer ju aldrig kunna flytta härifrån, fatta vad man skulle börja klättra på väggarna snabbt liksom?! 

Denna vecka har jag biljetter till Blackberry Smoke och Biters på lördag. Annars tänkte vi ju resa bort lite så jag kanske inte hinner med så mycket mer. Eller ja, signering med KSMB här på Shock såklart, fast det är ju på arbetstid och inte heller ett gig.

Apropå signering så har vi grejer på g med TVÅ sjuuuuukt coola band inom en väldigt snar framtid som jag inte kan avslöja ännu. Jag är nästan lite starstruck redan nu, hehe. STAY TUNED!!

Och apropå livemusik kan jag bjuda på en liten anekdot från gårdagens gig: 

Vi står vid bardisken på Akkurat. Martin och vår vän Henkki turas om att dela på vår enda stol. Till slut blir jag trött i axlarna och frågar om jag kan få sitta en stund. 

Martin och Henkki: Va? Oj, jag trodde redan att du satt ner! Sorry!

Jag sätter mig på stolen som jag genast får tillgång till.

Martin och Henkki: Ja, oj, du blev ju faktiskt längre nu när du satte dig...

Ja, jag är ganska kort. Haha. 


Kommentera här: