Veckosummering - Vecka 10, 2017

 
Det här har tydligen varit en osminkad vecka inser jag nu när jag laddar upp bilder från de senaste dagarna. Denna ovan är från igår (dock sminkade jag mig senare på kvällen).
 
I tisdags:
 
 
I fredags:
 
 
I lördags:
 
Hahaha. Denna var dessutom tagen direkt efter Body Combat-passet... Det gick inte ens att fånga på bild hur röd/grön och svettig jag var i ansiktet. Kände mig verkligen superfräsch. Den bjuder jag på!
 
Förutom att jag tydligen skitit i att sminka mig hela veckan, hur har den varit? Jorå, tack bra.
 
Veckan inleddes med snöstorm och rusk. Det snöade i sidled för att det blåste så mycket. Och ändå kom det så mycket snö att den stannade kvar på marken i flera dagar. Fan, den kanske fortfarande är kvar eller? Jag minns inte. Trots att jag promenerade utomhus för en stund sedan. 
 
 
I måndags jobbade jag och körde Body Balance som vanligt (bästa grejen att jag tajmar ett Body Balance-pass efter jobbet varje måndag - en riktigt bra start på veckan!). I tisdags var jag ledig och hjälpte pappa med övertagandet av brorsans nya lägenhet. Sjukt kul grej! Det hade dock varit ännu roligare att gå tusen vändor mellan våra lägenheter och butiker om det inte hade snöat i sidled... 
 
 
Jag har varit väldigt mycket ledig den här veckan faktiskt. Ovanligt mycket ledig. Jobbade bara måndag och onsdag faktiskt. Otroligt skönt. Jag har med andra ord hunnit träna en hel massa. Träna, städa och promenera känns det som att jag har gjort hela veckan. Och så var jag hos tandläkaren och kiropraktorn. Och så bokade vi en resa till Köpenhamn!!
 
Jag hann även träffa syrrans katt:
 
Eftersom jag bara suttit hemma båda helgkvällarna (och Martin har jobbat hela helgen) beslöt vi oss för att göra något roligt av söndagen, igår. Jetbone lirade på Akkurat så vi drack ett par svingoda öl och lyssnade på asbra musik. Grymt avslut på helgen!
 
 
Det blev lite rörigt idag känns det som. Jag kom ju hem i relativt bra tid igår men har varit på jobbet sedan klockan 8 så jag är lite trött i hjärnan faktiskt. Jag kanske inte riktigt fick sju timmars sömn.... Heh. 
 
Sammanfattningsvis kan vi väl säga så här: veckan började med snöstorm och ärenden och slutade med soligt vårväder, massa träning och en liten utekväll. Jag har tränat mycket och verkligen tagit hand om mig själv. Det har fan varit en riktigt skön vecka alltså. Och att vi har bokat en resa.... YAY!!
 

Idag är det alltså måndag igen och vi påbörjar vecka 11. (Tiden går så himla fort!!) Jag har en liten, liten rast nu eftersom jag varit här så pass länge och redan hunnit fixa med allt som ska fixas innan öppning... Det händer mycket roligt denna vecka. Imorgon har vi signering med KSMB i butiken (!!), på fredag öppnar nya Harry B James i Kungsträdgården och på lördag ska vi gå och se Blackberry Smoke och Biters på Münchenbryggeriet. Vi funderar på att ta en sväng upp till landet också eftersom Martin har långhelg och jag är ledig mitt i veckan. Kan nog bli kul. Jag ska bara jobba på att inte bli sjuk först, samt överleva tröttheten under denna arbetsdag. 
 
Hoppas att ni får en asgrym vecka! Ska ni göra något kul eller? 

Kommentarer:

1 Grodan:

Idag ska jag träffa en gammal kollega över en middag och imorgon börjar jag mitt nya jobb. Är hur nervös som helst! Två introdagar att börja med dock så det blir nog rätt soft. Sen har jag födelsedagsfest på lördag som jag ser fram emot! Blir nog en helt okej vecka.

Kommentera här: