Jobbar ihjäl mig

Det här med att hitta kläder nog anständiga för att ha på sig i kyrkan är ju ett jävla gissel alltså. Har ALLT jag äger verkligen små sataniska tecken på sig eller? Och var går gränsen? Är arga döskallar okej? Måste kläderna vara hela? Haha. Jag har ingen aning. Det slutade med hela, svarta strumpbyxor, en leopardkjol och en Maiden-tisha i alla fall. Dagens i-landsproblem. 

Idag har jag varit med och övat inför ett bröllop som jag fota nästa lördag. Jag är nervös över detta för att 1. Jag har aldrig fotat ett bröllop förut och 2. Det kommer vara så himla vackert och jag gråter alltid till bröllop. Lätt att fota med massa tårar i ögonen, liksom. Nej, men det kommer säkert gå bra. Det ska i alla fall bli väldigt kul.

Det var också väldigt kul att få ett litet break från allt jobb och åka och kolla in kyrkan och så idag. Jag har mått fruktansvärt dåligt av stres de senaste dagarna. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag har jobbat mellan 15 och 20 timmar per dygn sedan i fredags i princip... Jag har haft så oerhört mycket ångest och flera panikattacker och breakdowns med massa gråt och tandagnisslan. Jag blir så leds på mig själv. 

Jag försöker trösta mig med att det bara är en dryg vecka kvar av dödsstress nu. Det går sådär. Martin har dessutom dragit ut till landet för att bunkra upp med billig bira inför Sweden Rock och jag kunde inte följa med. Så jag ska sova själv i två nätter. Jag känner mig som världens tönt nu men jag sover verkligen dåligt utan honom, haha. *emoji med apan som håller för ögonen*

Det var den tiominuterspausen det. Mina bilder från båten blev precis klara så nu är det "bara" reportaget kvar. Jag behövde bara andas lite här innan jag fortsätter. Ta hand om er!

 

Close Up-Båten och annat smått och gott

Jag lever! Jag har bara haft så jäkla mycket jobb de senaste dagarna. Jag hoppade ju på Close Up-Båten i torsdags och såg massa asbra punkband! Jag var satans trött på torsdagen och vandrade i princip bara mellan scenen och hytten för att vila lite mellan spelningarna men dagen efter festade jag till det lite istället. Alla band var fan snorbra. Trubbel, Sista Sekunden och Körsbärsfettera hade jag aldrig sett live förut och de imponerade som fasen allihopa. Mimikry, Asta Kask och Kristet leverar ALLTID. Dessutom ställde Troublemakers in och ersattes med Johan Johansson och Fas 3. Jag har aldrig sett Johan Johansson live och fangirlade lite. Sjukt kul att få se Skattefria Dunken live också, med Krymplings alltså. Fan vad nöjd jag är. Jag håller på med ett litet reportage från båten som jag lovar att länka till när det är färdigt. I det får ni mer och roligare info!


Efter båten har mitt liv bestått av jobb på Shock och jobb med Access: Rock (som kunde skötas från sängen hela dagen igår). Jag har även hunnit med att ta en bira med Disco (katten alltså). 

Idag är jag ledig från jobbet för att jobba med bilder osv från kryssningen men så hade vi inbrott i butiken inatt så jag har behövt åka in tidigt imorse och städa upp diverse glassplitter och så. Nu är jag hemkommen, har käkat och ska äntligen ta tag i det jag egentligen behövde göra idag. Det var den dagen, liksom. 

Hoppas att ni får en bra måndag! Hörs snart igen.

Psst! På min instagram finns filmer från nästan alla gig på båten, och såklart massa annat kul och tråkigt. Jag heter photobytottie.

Vårtecken i Stockholms skärgård

 
Rimligtvis skulle en kunna chansa på att dessa bilder var tagna i april, eller till och med i mars, men jag tog dem förra helgen, haha. Det är fasen inte lika grönt i träden ännu som det brukar vara vid den här tiden. Framför allt inte här på vår gata i stan. Det största vårtecknet är i alla fall att det börjar läggas i båtar! Jag längtar ihjäl mig efter sommar, sol och båtturer med bad och picknick!