Teknikvärldens Einstein och schyssta trafikljus

Jag tog en liten välförtjänt sovmorgon imorse och det var fantastiskt skönt. Igår behövde jag ju gå hemifrån halv 7 och hade suttit uppe och redigerat bilder alldeles för sent kvällen innan så jag kände att jag behövde "ta igen" lite sömn. Trots detta är jag oerhört trött. Oh well, man är ju van vid det här laget... 


Det gick precis upp för mig att det är helg för mig efter idag! Jag har fixat ledigt på lördag och ska njuta av en riktig långhelg! Sååååå skönt och välbehövligt. Jag är faktiskt lite extra exalterad över just den här långhelgen också eftersom vi ska åka ut till landet på fredag OCH åka på *trumvirvel*........ ÄLGSAFARI på lördag! Martin fick det i julklapp av mig för typ två jular sedan och nu ska det äntligen bli av! Han är ännu mer exalterad än vad jag är, haha. 

Först ska jag bara krångla lite med tekniken på jobbet. Det är helt sjukt men för tillfället är det tydligen JAG som är mest "teknisk" på den här arbetsplatsen. Jag som inte direkt känner mig som teknikvärldens Einstein precis. Det är lite läskigt faktiskt. 

Igår var en sådan skön dag egentligen. Tränade INNAN jobbet och gick sedan hem direkt efter jobbet och hade lite TID till att göra saker på kvällen. Amazing. Jag måste jobba lite med min morgonpigghet och göra det till en vana att träna innan jobbet tror jag faktiskt. Hur som helst är Martin på kurs två dagar denna vecka och behövde ingen matlåda. Eftersom vi då hade en matlåda över sedan igår bestämde vi oss för att skita fullständigt i att laga middag (händer fan ALDRIG i vårt hushåll). Så Martin åkte till repan och jag fixade med lite bilder. Planen var att köpa snabbnudlar men ALLA sorter de hade på Coop innehöll palmolja........... Så vi bojkottade skiten och köpte färdig vegetarisk soppa med rapsolja istället. Och unnade oss lite vitlöksbröd till. Det blev hur bra som helst. 

En sak till som jag har tänkt på, som jag vill berätta innan jag drar till jobbet, är att jag ofta har otur med trafikljusen när jag går till och från jobbet. Jag får ofta stå och vänta på att det ska bli grönt. Förutom vid EN korsning. Korsningen Karlavägen/Sturegatan som jag tar för att komma ner till Humlegården - där är det grönt när jag kommer fram VARJE GÅNG. Snacka om flyt! 

Jag tänkte även bjuda på en bild som togs för typ tre veckor sedan, men jag har samma outfit på mig idag och kände mig piffigare på den bilden så... TYP så här ser jag ut idag: 


Puss!

Kommentera här: