Äntligen måndag igen

Godmorgon på er! Äntligen är det måndag igen. Härligt va?! Jag älskar måndagar. Ny vecka, nya tag. Imorse hade jag tänkt gå på spinning innan jobbet men passet ställdes in. Så himla typiskt. Jag hade verkligen sett fram emot att kickstarta veckan med lite extra energi. 
 
Jag har nu tre rätt jobbiga (men också roliga) veckor framför mig. Det är slutspurten på praktiken (och alltså hela min utbildning) som inleds nu. Praktikrapporten ska skrivas och fler uppdrag för Access: Rock ska göras. Samtidigt som jag jobbar en hel del. Varför gör jag så här mot mig själv? Haha. Jag ska faktiskt försöka vara ledig lite från jobbet för att slippa stressa sönder mig totalt. Det här blir en prövning hårdare än någonsin för min stress. Nu måste jag inte bara prestera på jobbet varje dag utan även lyckas skriva en rapport och redovisa den muntligt inför massa folk jag inte känner. (Jag pausade ju en termin till så nu har jag "ny" klass igen, som jag inte ens har träffat ännu för att vi bara gjort praktiken ihop). Jag har redan ångest inför redovisningen, men det överlever man väl förhoppningsvis. 
 
Dagen efter redovisningen ska jag fota ett bröllop, vilket jag också är nervös inför. Och dagen efter det fyller jag år. Jag vill fira mig själv (älskar att fylla år) men fattar inte hur och när jag ska orka planera något inför det. Efter den dagen kan jag i alla fall äntligen slappna av (jag förväntar mig migrän, ångest och dödsförkylning när jag äntligen kan slappna av ordentligt). Jag kommer jobba på måndagen och sedan drar vi ner till Sweden Rock. FYFAN vad jag hoppas att vi får bra väder och att jag kan släppa loss och bara fira mig själv och mina accomplishments. Jag längtar!
 
First things first, dock. Nu jobbar jag och skriver rapport i tre dagar och på torsdag ska jag åka båt! Close Up-Båten 20! Punkbåten! Jag kommer förstås åka och jobba och inte festa men det är ju nästan ännu roligare faktiskt. Längtar till detta också!
 
Hoppas att ni får en fin måndag. Jag skickar över lite måndagspepp! Tänk vilken härlig vecka vi har framför oss. En hel vecka att leva och förverkliga drömmar på. Och även om vädret inte riktigt är på vår sida ännu så är det faktiskt sommar jättesnart. Sol och värme, here we come!
 
 

Kommentera här: