Ett svartvitt inlägg om träningsvärk och andra bra saker

Det här är jag och mina fina vän Emma eller Saint Sajko. Vi är även kollegor på Access: Rock sedan 2013. Bilden är hennes, som jag lånar. Igår var vi ute och drack lite öl och vin. Alltid lika trevligt! Idag har jag otroligt mycket träningsvärk. Också väldigt trevligt. Jag har blivit så duktig på att stretcha på senare tid så jag är riktigt glad över att knappt kunna gå idag. (Obs! Ej ironi) Jag körde ett stenhårt Body Pump-pass igår innan vi möttes upp och det var så himla kul! Så nej, jag följer faktiskt inte sjukgymnastens råd. Jag vill bara träna massor! Idag kommer jag dock att skippa gymmet på grund av min brutala träningsvärk, för att jag drack öl igår och för att jag känner en eventuell förkylning komma smygandes. Så jag ska låta kroppen vila och kurera mig. 
 
Igår fick jag inte så mycket nyttigt gjort eftersom jag fastnade i Big Little Lies, så idag tänker jag fokusera på plugg. Det ska fan bli kul. Jag ska inleda med att avnjuta en till kopp kaffe med iKaffe och hoppas att det går lika bra idag som igår. Ikväll, när alla andra har jobbat färdigt på sina jobb (mohahah), kommer Martin, hans bror och hans brors flickvän och hämtar upp mig här hemma. Sedan drar vi ut till landet. Det ska bli oerhört skönt!
 
Jag tog en post-workout-bild på toan på gymmet igår. Så här får ni en otroligt ovanlig typ av bild på mig också. I favvotishan igen. Hehe.
 
 

Kommentera här: