Gråtit ut hos sjukgymnasten

Mina tisdagar inleds numera varje vecka med ett besök hos sjukgymnasten. Jag har gått dit i fyra veckor nu och har väldigt blandade känslor gällande denna aktivitet. Vi är inte riktigt på samma nivå, jag och sjukgymnasten. Jag vet faktiskt inte vem som har mest rätt heller. Idag slutade passet med massa gråt för att jag blev så frustrerad. Jag går till sjukgymnasten för att min läkare sa att jag skulle det. Jag vill ha hjälp med mina andningsproblem och hjälp att stabilisera ryggen och hela kroppen. Jag vill inte prata ut om varför jag är så stressad eller var min ångest kommer ifrån. Jag vill bara träna. Gärna länge och hårt. Sjukgymnasten verkar inte förstå mig och verkar tro att saker är värre än vad de är. Hon tycker att jag endast får träna med henne en gång i veckan och köra spinning en gång i veckan. Medan jag känner hur mycket bättre jag mår av att träna och vill köra flera stenhårda pass i veckan. Mina "träningspass" hos sjukgymnasten har hittills bestått av att cykla i en kvart. Sedan gör vi typ inget mer. Jag visade henne några yogaövningar förra gången. Idag pratade vi bara om att vi inte verkar ha samma mål med träningen och jag förstod inte ens vad hon menade. Allt känns väldigt oklart och många tårar av frustration rann längs mina kinder. Jag är mer förbannad än något annat. Vi får väl se hur länge jag fortsätter gå dit och om det ger mig något....
 
Efter denna dåliga start på morgonen tog jag en lång dusch och spolade bort alla tårar. När man är på det gymmet så tidigt är man oftast helt ensam. Superskönt. När jag gjort mig iordning tog jag en lugn promenad i solen till jobbet och satte mig ner i Tegnérlunden en stund för att bara andas lite. Jag köpte med mig frukost från Espresso House (deras veganska wrap är så sjukt god) som jag har förtärt framför datorn. Jag var på jobbet i så himla god tid att jag hinner unna mig några minuters paus. 
 
Jag tänker att jag har startat en ny tradition idag. Att äta frukost i parken i solen innan jobbet vore ju grymt att börja med nu när det äntligen börjar bli lite varmare. Jag funderar på om jag inte bara ska börja cykla innan jobbet varje morgon. Jag går ju förbi gymmet påväg hit ändå. Det skulle kanske ge mig lite extra energi. 
 
Jag gick för övrigt in på en Hälsokostbutik igår och köpte svavel och gurkmeja. Vi ska vara kattvakter till syrrans katt från och med imorgon och det ska tydligen fungera mot allergi. Jag har ju provat allt annat nu så jag hoppas att detta hjälper bättre! Både svavel och gurkmeja skulle tydligen vara välgörande på massa andra sätt också så det kan ju knappast göra skada i alla fall. Jag såg också att de hade något preparat som hette något i stil med "Stressbalans". Jag frågade om detta och fick till svar att det ska verka otroligt välgörande för en orolig kropp och själ. Redan efter några dagar ska man märka av en lugnande effekt. Jag funderar fan på att prova. Vad som helst som kan hjälpa mig att må bättre är värt det. 

Kommentera här: