Jobbar ihjäl mig

Det här med att hitta kläder nog anständiga för att ha på sig i kyrkan är ju ett jävla gissel alltså. Har ALLT jag äger verkligen små sataniska tecken på sig eller? Och var går gränsen? Är arga döskallar okej? Måste kläderna vara hela? Haha. Jag har ingen aning. Det slutade med hela, svarta strumpbyxor, en leopardkjol och en Maiden-tisha i alla fall. Dagens i-landsproblem. 

Idag har jag varit med och övat inför ett bröllop som jag fota nästa lördag. Jag är nervös över detta för att 1. Jag har aldrig fotat ett bröllop förut och 2. Det kommer vara så himla vackert och jag gråter alltid till bröllop. Lätt att fota med massa tårar i ögonen, liksom. Nej, men det kommer säkert gå bra. Det ska i alla fall bli väldigt kul.

Det var också väldigt kul att få ett litet break från allt jobb och åka och kolla in kyrkan och så idag. Jag har mått fruktansvärt dåligt av stres de senaste dagarna. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag har jobbat mellan 15 och 20 timmar per dygn sedan i fredags i princip... Jag har haft så oerhört mycket ångest och flera panikattacker och breakdowns med massa gråt och tandagnisslan. Jag blir så leds på mig själv. 

Jag försöker trösta mig med att det bara är en dryg vecka kvar av dödsstress nu. Det går sådär. Martin har dessutom dragit ut till landet för att bunkra upp med billig bira inför Sweden Rock och jag kunde inte följa med. Så jag ska sova själv i två nätter. Jag känner mig som världens tönt nu men jag sover verkligen dåligt utan honom, haha. *emoji med apan som håller för ögonen*

Det var den tiominuterspausen det. Mina bilder från båten blev precis klara så nu är det "bara" reportaget kvar. Jag behövde bara andas lite här innan jag fortsätter. Ta hand om er!

 

Kommentera här: